Samsung Galaxy M51 și Galaxy M31s sunt în lucru, au 128GB de stocare

652
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung încearcă să uite perioada când a trebuit să închidă unele fabrici, inclusiv în India. Acum Gigantul tech lucrează la smartphone-urile Galaxy M51 și Galaxy M31s cu numere de model SM-M515F și, respectiv, SM-M317F. Ambele smartphone-uri sunt fabricate la Noida în India și sunt destinate în special către pieței de acolo, conform SamMobile.

Nu este prima dată când auzim despre Samsung Galaxy M51. Cu mai mult timp în urmă mai multe fotografii ale acestuia, din toate unghiurile, au apărut online. Legitimitatea acestor fotografii părea îndoielnică, în special pentru că arătau dispozitivul cu două butoane de volum, nu un buton balansor. De asemenea, a existat o confuzie cu privire la faptul dacă dispozitivul se va lansa ca Galaxy M51 sau Galaxy M41, deși acum putem confirma că Samsung va merge pe prima denumire.

Galaxy M51 va avea multe din specificațiile lui Galaxy A51

Cel mai probabil Galaxy M51 va fi un Galaxy A51 redenumit, sigur cu unele modificări de hardware și design. Probabil va avea o baterie masivă, la fel ca Galaxy M30s de anul trecut, când acesta a avut multe dintre caracteristicile lui Galaxy A50s. În acest moment nu avem informații despre fișa de specificații pentru Galaxy M51 sau Galaxy M31s. Știm că sunt dezvoltate cu 128GB stocare, deși o variantă de 64GB este posibilă pentru Galaxy M31s.

În conformitate cu informațiile anterioare, Galaxy M51 are margini subțiri pe toate laturile și un senzor de amprentă la spate. Balansorul de volum și butonul de alimentare sunt așezate în dreapta. Jos există un port USB Type-C iar jack-ul pentru căștile de 3,5 mm este sus. Din păcate, nu se știe ce hardware intern are. Ne așteptăm la un ecran AMOLED, un chipset Exynos mijlociu și Android 10 cu One UI 2.0.

Primul telefon mobil cu un scaner de amprente digitale a fost Toshiba G500 în 2007. Apple iPhone 5S cu scaner de amprente a fost lansat pe 10 septembrie 2013. Primul smartphone Samsung cu un senzor de amprente digitale a fost Galaxy S5.

În ceea ce privește pe Galaxy M31s, nu sunt niciun fel de informații. Ar putea fi a actualizare a lui Galaxy M31 existent, cu modificări minime de design și specificații. Din păcate, nu se cunosc alte lucruri despre aceste telefoane, dar, deoarece dezvoltarea a început, acestea ar putea fi lansate în a doua jumătate a anului.

Samsung a lansat pe Galaxy A51 la vânzare în ianuarie, după o prezentare în decembrie 2019. Are un ecran Super AMOLED de 6,5 inch Full-HD+ (1.080×2.400 pixeli) și are procesorul Exynos 9611, cuplat cu 6GB RAM și 128GB stocare. De asemenea, Galaxy A51 are patru camere la spate și o baterie de 4.000mAh.