Samsung Galaxy M51 cu procesor Qualcomm Snapdragon și 8GB de RAM

765
Sursa Foto: OnLeaks/Pigtou

Au trecut șase luni de când am auzit prima dată despre un nou smartphone din seria M numit Galaxy M51. Prima informație despre M51 datează de la începutul anului, când am scris vă viitorul receptor de la Samsung va fi fabricat la Noida în India. După aproximativ jumătate de an M51 este aproape de lansare și a apărut recent pe Geekbench.

Chiar după atâta timp nu înseamnă că știm foarte multe despre Samsung Galaxy M51. Cu toate acestea trebuie să-i acordăm circumstanțe atenuante companiei Samsung. Ultimele luni au fost într-adevăr grele din cauza pandemiei COVID-19 în curs de desfășurare. Acum, potrivit MySmartPrice, Samsung Galaxy M51 (SM-M515F) a apărut pe Geekbench, cel puțin după numărul de model.

Samsung Galaxy M51 cu un procesor Snapdragon necunoscut momentan

Din imaginea de pe site-ul Geekbench este clar că dispozitivul este dotat cu 8GB de memorie RAM și că rulează Android 10. Detaliile procesorului rămân totuși în ceață. Analizând numele plăcii de bază (sm6150), este posibil să fie cip-setul Qualcomm Snapdragon 675. Cu toate acestea, acesta este deja un procesor lansat de Samsung cu Galaxy M40, cu ceva timp în urmă, în iunie 2019. Nu este el! Am presupus apoi că ar putea fi procesorul Snapdragon 730. Cu toate acestea, scorurile de referință sunt prea mici față de ceea ce poate Snapdragon 730. Poate fi un Snapdragon 720, dar nu știm. Cel mai bine deocamdată este să nu mai facem presupuneri, sărim este acest capitol al procesorului.

Galaxy M este o serie mai veche a companiei Samsung. Galaxy M (cu litera „M” de la Magic),  au fost modele de înaltă performanță la un preț atractiv. Din anul 2019 Samsung a relansat seria Galaxy M cu telefoane entry-level.

Așa cum am mai scris, există posibilitatea ca Samsung Galaxy M51 să vină cu un display AMOLED de 6,5 inch. Conform unei fotografii apărute cu acest telefon, va avea un ecran Infinity-O cu o gaură pentru camera frontală. Nu se știe în acest moment ce fel de cameră foto va fi amplasată în această gaură.

Camera principală din spate de pe Galaxy M51 probabil va fi ISOCELL GW1 de 64MP. Sunt zvonuri că telefonul M51 va avea patru camere la spate, amplasate într-un modul dreptunghiular, posibil alături de un bliț LED. Aproape sigur va avea și un scaner de amprente montat pe spate.

Apariția lui Samsung Galaxy M51 pe Geekbench ar putea semnifica un anunț / lansare iminentă a dispozitivului. Știm prea puțin despre specificațiile și caracteristicile acestui nou smartphone Samsung și așteptăm să apară mai multe detalii în perioada imediat următoare.