Galaxy M52 și Galaxy M32 primesc Android 13 și One UI 5.0

221
Android 13 si One UI 5.0
Sursa foto: galaxyclub.nl

Mult mai devreme decât era așteptată, actualizarea Android 13 și One UI 5.0 ajunge pe Samsung Galaxy M52. Acest smartphone cu specificații și caracteristici excelente este foarte popular în Asia, dar și în unele țări din Europa. Lansarea Android 13 și și One UI 5.0 pentru Galaxy M52 5G este o surpriză pentru toată lumea. Tot ieri a fost lansat noul upgrade și pentru Samsung Galaxy M32 5G.

În urmă cu peste un an, Samsung Galaxy M52 – într-o versiune limitată – a apărut în mai multe țări din Europa. Nu știm câte astfel de telefoane au fost vândute pe piața europeană, dar un lucru este sigur. Acum primește marele upgrade la Android 13 și One UI 5.0 surprinzător de repede. Versiunea de firmware atașată noii actualizări majore este M526BRXXU1CVJ7. La urma urmei, l-am văzut pe M52 în planificarea pentru decembrie.

Android 13 și One UI 5.0 lansat pentru Galaxy M52 5G și Galaxy M32 5G

Noul sistem de operare ajunge pe Galaxy M52 5G alături de actualizarea de securitate din noiembrie, potrivit GalaxyClub. Galaxy M52 5G a fost primul dispozitiv din seria Galaxy M care a primit actualizarea Android 13. A fost urmat imediat de Galaxy M32 5G.

Samsung Galaxy M32 5G, pe de altă parte, primește Android 13 și One UI 5.0 în India cu versiunea de firmware M326BDDU4CVK1. India este singura țară în care Samsung a lansat o versiune 5G a acestui telefon. Utilizatorii din alte țări asiatice, precum și din Europa și Africa au primit modelul 4G LTE. Și utilizatorii modelului Galaxy M32 4G vor primi în curând noul sistem de operare și interfața aferentă.

Samsung a dezvăluit recent că SMR (Security Maintenance Release) din noiembrie corectează peste 60 de vulnerabilități în smartphone-urile și tabletele Galaxy. Acestea includ defecte ale sistemului de operare Android, precum și vulnerabilități în sistemele companiei coreene.

Africa este al doilea continent ca mărime și cel mai populat după Asia. Africa este cel mai vechi teritoriu locuit de pe Pământ, specia umană fiind originară de pe acest continent. Africa este cel mai sărac și mai puțin dezvoltat continent din lume.

Vă reamintim că o actualizare majoră de Android necesită timp. Și nu ne referim doar la instalarea în sine. De asemenea, este nevoie de un timp – ore, zile – pentru ca sistemul să fie complet actualizat și optimizat din nou. Dacă aveți impresia că bateria se descarcă rapid după instalare, atunci să știți că este un lucru normal. Dar peste puțin timp, lucrurile vor reveni la normal.

Mai devreme sau mai târziu pe Galaxy M52 și Galaxy M32 va apărea automat un mesaj că actualizarea este gata pentru descărcare. Puteți oricând să verificați și manual disponibilitatea prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.