Galaxy Note 10 – detalii despre capacitatea bateriilor și noul S Pen

824
Sursa Foto: SamMobile.com

O nouă zi, o nouă scurgere de informații despre viitoarea serie Samsung Galaxy Note 10. Acum avem detalii despre capacitate acumulatorilor de pe modelele seriei Note 10. De asemenea, această informație face puțină lumină asupra îmbunătățirilor aduse noului S Pen de către Samsung. Era cazul să apară și informații despre bateriile seriei Note 10 și despre S Pen.

Scurgerea provine dintr-o sursă relativ necunoscută. Sursa citată de SamMobile, pentru aceste informații despre Galaxy Note 10, este din Grecia. Dacă despre SamMobile nu ne îndoim ca probitate în materie de informații, despre site-ul sursă avem unele îndoieli.

O mare parte din aceste informații confirmă mai mult sau mai puțin ceea ce știam deja despre Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Era clar că vor fi două modele separate, unul mai mic și unul mai mare, fiecare cu perechea lui de conectivitate 4G LTE și 5G. Era, de asemenea, de înțeles că ambele vor avea capacități ale bateriilor ușor diferite, dar vor fi la fel în ceea ce privește design-ul.

Samsung Galaxy Note 10+ cu o baterie de 4.300 mAh

Conform acestei informații, Galaxy Note 10 cu un afișaj 6,3 inch va oferi rezoluție Full HD+. Se spune că phablet-ul va avea o greutate de 168 g și o baterie de 3.500 mAh. Rezoluția inferioară ar trebui să fie utilă în întinderea duratei de viață a bateriei. Acest lucru a funcționat bine pentru Galaxy S10e și ar trebui să funcționeze la fel și pentru Galaxy Note 10. Aparent, creșterea bateriei față de Samsung Galaxy Note 8 a fost posibilă prin scoaterea mufei pentru căști de 3,5 mm.

Samsung Galaxy Note 10+, cu un afișaj de 6,75 inch, va oferi o rezoluție QHD+. Acesta va cântări 198 grame și va avea o baterie de 4.300 mAh. Este puțin mai mare decât bateria de 4.000 mAh a lui Samsung Galaxy Note 9.

Inch este o măsură de lungime, utilizată în principal în țările anglo-saxone. Un Inch este egal cu 2,54 centimetri. Inițial, inch-ul era o unitate de lungime antropometrică egală cu lungimea primei falange a degetului mare. Inch-ul a fost utilizat sau cunoscut în mai mult de 140 de țări vorbitoare de limba engleză.

Este deja cunoscut faptul că ambele modele Note 10 vor avea încărcare rapidă de 25W. Acestă informație reamintește că Note 10+ va sprijini încărcarea rapidă de 45W, dar clienților vor trebui să achiziționeze un încărcător separat. Modelul mai mare se spune că are o stocare de 256 GB și o memorie RAM de 12 GB, modelul de bază.

Noul S Pen va fi îmbunătățit și vă va permite să faceți mai mult, fără să atingeți afișajul cu vârful. Acum poți defila prin paginile web, trecând cu S Pen-ul din partea de sus în jos sau invers. S Pen va produce, de asemenea, un sunet asemănător ca atunci când scrieți, pentru a adăuga o notă de realism.

Performanțele camerelor pe Note 10 sunt la nivelul seriei Galaxy S10

Performanțele camerelor vor fi mai mult sau mai puțin similare modelului Galaxy S10. Poate fi prezentă și o caracteristică asemănătoare sunetului pe care am văzut-o pe telefoanele LG acum câțiva ani. Permite utilizatorilor să se concentreze asupra a ceea ce doresc să audă, prin zoom-area, într-o anumită zonă. Telefonul încearcă apoi să amplifice sunetul provenit din acea zonă și reduce zgomotul de fundal. Cel puțin așa a fost descris de LG acest fel de zoom audio.