Samsung Galaxy Note 10 are cel mai performant S Pen

826
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Dacă au fost multe zvonuri, știri și comentarii înainte de lansarea seriei Galaxy Note 10, acum sunt și mai multe. Și e normal să fie așa! Cele două super telefoane, inclusiv S Pen-ul, sunt întoarse pe toate părțile de experții din domeniu. Chiar și așa, doar în folosirea zilnică a seriei Samsung Galaxy Note 10 vom descoperi ce pot cu adevărat aceste smartphone-uri.

Ultimele telefoane Samsung din seria Note, Galaxy Note 10 și Note 10+, dar și recenta tabletă Galaxy Tab S6, sunt construite în mod special pentru utilizatorii de putere. Acestea vă permit să trăiți, să vă jucați și să lucrați cu maximă productivitate. Dar aceste excelente dispozitive au o caracteristică esențială, un uluitor S Pen! Stiloul Samsung vă ajuta să vă deblocați creativitatea și vă oferă o experiență de utilizare inegalabilă. Acesta este cel mai performant S Pen aflat vreodată pe un phablet Galaxy Note.

Evoluție spectaculoasă a S Pen-ului pe seria Galaxy Note 10

Stiloul a fost introdus pentru prima dată alături Samsung Galaxy Note, primul telefon din gama Note, lansat în 2011. Apoi stiloul Samsung a ajuns mai recent și pe gama Galaxy Tab. S Pen a evoluat de-a lungul anilor pentru a deveni instrumentul suprem, oferind o creativitate și capacitate de utilizare sporită dispozitivului. Acum, S Pen-ul aflat pe seria Samsung Galaxy Note 10 a evoluat spectaculos, a fost reproiectat pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de întreaga putere a dispozitivului lor.

Aflat pe telefoane extraordinare din seria Galaxy Note, cum ar fi Samsung Galaxy Note 8 sau Galaxy Note 9, stylusul a ajuns la maturitate. Este o adevărată baghetă magică pe o serie Galaxy Note 10 ce depășește toate așteptările. Samsung a dat încă o dată dovada capacităților sale în materie de high-tech.

Samsung înseamnă trei stele în limba coreeană. Compania are o influență puternică asupra dezvoltării economice, politicii, mass-mediei și culturii din Coreea de Sud. Compania produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea de Sud. Veniturile Samsung sunt egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud.

Stiloul de pe seria Galaxy Note 10 cu Air S Pen

Cel mai recent S Pen are un design elegant și unibody și 10 ore de utilizare pe o singură încărcare. Această durată de viață se datorează bateriei sale de titan-litiu care asigură stabilitate ridicată și rezistență pentru o zi întreagă. Stiloul are suport intuitiv de recunoaștere a gesturilor cu acțiuni Air S Pen, traducere și convertire, Air Command, Air Actions, AR Doodle, Live Message și Samsung Notes. Datorită senzorului său cu 6 axe (trei senzori de viteză și trei senzori gyro), acțiunile S Pen Air permit utilizatorilor să facă poze, să se apropie și să micșoreze și să schimbe perspectiva camerei cu un gest simplu, precum și să schimbe conținutul și volumul în aplicații multimedia cu ușurință.

Pen-ul aflat pe seria Galaxy Note 10 este mai scurt și mai subțire decât cel aflat pe Galaxy Note 9. Puteți afla mai multe detalii despre uimitorul S Pen Samsung din infograficul de mai sus, publicat prin amabilitatea News Samsung. Aceste extraordinare calități ale stiloului sunt rezultatul mai multor inovații și brevete depuse de-a lungul timpului de Samsung. În luna iunie 2019 numărul de brevete Samsung înregistrate pe piața globală a ajuns la 132.478!