Acasă Stiri Galaxy Note 10 prezentat într-un concept neoficial în 3D

Galaxy Note 10 prezentat într-un concept neoficial în 3D

Seria Samsung Galaxy S10 a ajuns pe piață și precomenzile efectuate au fost deja livrate clienților. Multe discuții vor urma și vom descoperii o sumedenie de noi lucruri despre Galaxy S10, când vom fi cu smartphone-ul în mână. Totuși, cu cinci luni înainte de lansare au început să apară noi informații despre Samsung Galaxy Note 10.

Au apărut o serie de fotografii în 3D, cu destule detalii, ale viitorului phablet Galaxy Note 10. Fotografiile sunt făcute pe calculator în baza predicțiilor despre viitorul smartphone, bazate pe tehnologiile existente și a stilului de design al gigantului high-tech sud-coreean. Fotografiile nu sunt oficiale conform PhoneArena, preluat de site-ul american AndroidHeadlines. Ele reflectă designul pentru Galaxy S10 cu ecranul Dynamic AMOLED, care sigur va ajunge pe Note 10, mai târziu în acest an.

Galaxy Note 10, posibil ultimul din serie cu o numerotare din două cifre

Conform declarațiilor Samsung, este posibil ca Note 10 să fie ultimul din gama Note cu un număr format din două cifre. Declarația Samsung a făcut referire la seria Galaxy S. Dar, în cazul în care se schimbă sistemul de numerotare la seria S, același lucru se va întâmpla cu seria Galaxy Note.

În spiritul tradiției Samsung referitor la seria Note, Galaxy Note 10 ar putea fi foarte asemănător cu Samsung Galaxy S10 5G. Acesta va fi lansat în perioada următoare pe piață. Deja două importante nume dintre operatorii americani de telefonie mobilă, Sprint și AT & T, au sugerat că vor vinde Samsung Galaxy Note 10 cu 5G. Acest lucru confirmă capacitățile de 5G aflate pe Note 10. O altă informație recentă sugerează că modelul Note 10 va fi echipat cu patru camere la spate.

Sprint este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume. Spring este continuatoarea companiei Brown Telephone Company, care a fost înființată în 1899 și are sediul în Overland, Kansas. Este al patrulea operator de telefonie mobilă din Statele Unite după numărul de clienți.

Acest lucru nu sună deloc rău. Samsung Galaxy S10 5G vine și el cu o cameră suplimentară la spate în comparație cu modelul LTE Galaxy S10+. Modelul Galaxy Note 10 5G va avea în mod sigur aceeași configurație a departamentului foto ca Galaxy S10+. Va avea și o cameră cu un senzor Time-of-Flight (ToF) pentru scanarea 3D în timp real.

Samsung Galaxy Note 10 poate avea un ecran de peste 7 inch!

În ceea ce privește panoul frontal, Galaxy Note 10 va utiliza cel mai probabil același afișaj Dynamic AMOLED Infinity-O, aflat pe seria Galaxy S10. Modelele viitoare de smartphone-uri ar putea să aibă ascunse camerele foto față în spatele afișajului. În același mod în care sunt „ascunși” senzorii de recunoaștere a amprentelor digitale. Sigur cu o condiție! Dacă această tehnologie va fi dezvoltată la timp pentru Samsung Galaxy Note 10.

Va fi interesant de văzut este cât de mare va fi afișajul aflat Galaxy Note 10. Un zvon de anul trecut a susținut că phabletul va avea un ecran de 6,66 inch. Galaxy Note 9 are un ecran de 6,4 inch. Acestă dimensiune ar face ecranul mai mic decât viitorul Galaxy S10 5G, care are un ecran de 6,7 inch. Din punct de vedere istoric, seria Galaxy Note a avut întotdeauna un afișaj mai mare decât seria Galaxy S. Dacă Samsung va păstra tradiția, viitorul Note 10 ar putea să depășească bariera de 7 inch, adică 17,78 centimetri – uluitor! În caz contrar, mărimea ecranului nu va mai fi un factor ce va diferenția seria S de seria Note. Diferențierea va fi făcută de stylusul S-Pen și instrumentele de productivitate însoțitoare.

Și, vorbind de S-Pen, acest stilou ar putea evolua și mai mult față de anul trecut. Galaxy Note 9 a adus în stylus un buton de declanșare de la distanță pentru fotografii. Între timp, o cerere de brevet, publicată recent de iLoveSamsung, a arătat că Samsung va echipa S-Pen cu o cameră proprie. Acest lucru ar permite un zoom optic superior. Viitorul ne va răspunde la aceste supoziții.

Viitorul model Galaxy Note se așteaptă să fie prezentat în luna august la IFA 2019 Berlin, conform programul normal de lansare al Samsung.

Stiri

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...