Galaxy Note 10, posibil o configurare verticală a camerelor foto spate

798

Smartphone-ul Galaxy Note 10 va avea modulul camerelor foto de pe spate poziționat vertical, în genul celor de pe Galaxy A70. Informația vine de la Ice Universe, care într-o postare pe Twitter afirmă că Samsung va schimba modul de poziționare a camerelor pe Galaxy Note 10.

Gigantul sud-coreean a mai pus camerele foto din spate pe verticală, în colțul din stânga sus. Smartphone-uri din seria mid-range Galaxy A dar și telefonul pliabil Galaxy Fold au camerele spate pe verticală. Din ce se pare compania va face în curând acest lucru și pentru viitoarele sale telefoane emblematice nepliabile.

Camerele față pe Galaxy Note 10 poziționate central

În ceea ce privește camera față, Universe Ice preluat de SamMobile, sugerase anterior că ar putea fi plasată în centrul ecranului pe Samsung Galaxy Note 10. Dacă este adevărat atunci Galaxy Note 10 ar fi asemănător iPhone-urilor pe față și pe spate. Se pare că pentru pentru aparatele de fotografiat din față Samsung ar putea să nu aibă de ales. Noile ecrane cu gaură în formă de strop de apă în cădere, așa cum sunt în seria Galaxy A 2019 și Galaxy M, sunt excelente pentru camerele frontale unice. Numai că acest lucru nu este valabil și pentru setările camerei frontale duble sau triple.

Configurații cu două sau trei camere foto frontale sunt probabil ceea ce vom vedea pe Galaxy Note 10 și Note 10 Pro. Bineînțeles că nu putem garanta în acest moment că Samsung așa va proceda dar, sunt zvonuri în acest sens. Sau, compania ar putea schimba pur și simplu locul decupajele aparatului de fotografiat frontal de pe marginea din dreapta a ecranului spre stânga. Astfel de amplasare a camerei pentru autoportrete se află pe un alt smartphone, pe Samsung Galaxy A8s. Deocamdată toate acestea sunt doar speculații.

Samsung Electronics produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea de Sud. Samsung are o influență puternică asupra dezvoltării economice, politicii, mass-mediei și culturii din Coreea de Sud. În ultimul deceniu Samsung a reprezentat aproximativ 15% din produsul intern brut (PIB) al Coreei de Sud.

Samsung a adus mereu noutăți la camerele foto pe seria Note

Așa cum am mai scris până acum, Note 10 Pro va avea patru camere la spate. Ice Universe, crede că hardware-ul camerei lui Note 10 se va potrivi cu cel al modelului Galaxy S10. Acest lucru ar însemna că Galaxy Note 10 mai mic, va avea trei camere la spate. Ca urmare va trebui să așteptăm viitorul smartphone Galaxy S11 pentru a vedea o îmbunătățire substanțială a departamentului foto al dispozitivelor emblematice Samsung.

Nu ar fi însă deloc surprinzător dacă Samsung va face chiar cu Note 10 o schimbare serioasă la camerele foto. Recent Samsung a lansat doi senzori foto de excepție, de 64 și de 48 MP. Poate poate ne trezim cu ei pe Note 10! Cu excepția lui Samsung Galaxy Note 8, compania a introdus mereu upgrade-uri serioase de camere foto, față de seria Galaxy S.