Galaxy Note 10+ cu încărcare de 45W, dar cu încărcător de 25W

1464
Sursa Foto: via Phonearena.com (încarcător Galaxy S10 15W)

Acum când utilizatorii de smartphone-uri au nevoie de o tot mai mare autonomie și capacitatea acumulatorilor crește mereu, încărcătoarele rapide devin din ce în ce mai importante. Cu toate acestea, conform celor mai recente informații, Samsung Galaxy Note 10+ ar putea avea o astfel de încărcare, puțin dezamăgitoare. Smartphone-ul va avea încărcare de 45W dar, în cutie, va fi dotat cu un încărcător rapid de 25W!

După cum am mai scris, Galaxy Note 10+ va avea noua tehnologie Samsung de încărcare rapidă de 45W direct din cutie. Acest lucru ar trebui să ajute telefonul smartphone să concureze cu Huawei P30 Pro. Acesta are ultima versiune de SuperCharge de 40W și, în cele din urmă, reduce timpul de încărcare în mod semnificativ.

Tehnologia de încărcare rapidă de 40W pe Galaxy Note 10+ va fi primită de fanii Samsung cu brațele deschise. Dar, potrivit Universului de Gheață – Ice Universe preluat de PhoneArena, nu toată lumea va beneficia de încărcarea rapidă de 45W.

Un încărcător de 45W pentru Galaxy S10+ va fi vândut separat

Se pare că Samsung nu va include un încărcător rapid de 45W în cutie la vânzare, va fi unul de 25W. Noul încărcător rapid de 25W va fi o îmbunătățire față de seria Galaxy S10, aceasta fiind livrată un un încărcător de 15W în cutie. Încărcătorul de 45W conform lui Ice Universe, poate fi obținut numai prin cumpărarea unuia dar, Samsung îl va vinde separat.

Pentru smartphone-ul standard Note 10, nu există informații concrete care să sugereze că Samsung va include încărcarea rapidă de 45W. În schimb, se pare că gigantul tech va adopta o strategie similară cu cea a companiei Huawei. Cea mai bună încărcare rapidă va fi doar pe modelul mai mare din gamă.

Huawei este este o companie din China, fondată în 1988 de Ren Zhengfei. Huawei a avut un profit în 2018 de aproximativ 7,87 miliarde de euro. În plus față de dispozitivele mobile, cum ar fi smartphone-uri și tabletele, Huawei oferă produse și servicii pentru infrastructuri de rețea și soluții de cloud computing.

Probabil, modelul mai mic Galaxy Note 10 va suporta o viteza maxim de încărcare de 25W. Deși nu este la fel de mare ca 45W, avantajul este acela că utilizatorii nu vor trebui să cumpere un încărcător separat, pentru a beneficia de cel mai scurt timp de încărcare. De asemenea, cum am menționat mai sus, schimbarea reprezintă o îmbunătățire față de încărcarea de 15W a modelului Galaxy S10.

Există puține informații despre bateriile ce vor fi în dotarea seriei Galaxy Note 10. Sunt unele contradictorii, dar cele mai recente sugerează că Galaxy Note 10+ va avea o baterie de 4.170 mA. Capacitatea reprezintă totuși o creștere decentă de 170 mAh față de bateria de 4.000 mAh inclusă în Samsung Galaxy Note 9, lansat anul trecut.

Capacitatea bateriilor și prețurile nu au fost confirmate pe Galaxy Note 10

Capacitatea bateriei pentru Galaxy Note 10 standard, este momentan un mister și mai mare. Informațiile anterioare au menționat valori de 4.300 mAh și 4.170 mAh. Cea mai credibilă informație indică o baterie de 3.400 mAh în interiorul modelului mai mic. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare că această capacitate a bateriei nu este confirmată.

Data lansării seriei Note 10 este cunoscută: 7 august la New York City. Telefoanele inteligente vor fi prezentate, posibil alături Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Tab S6. Precomenzile vor începe imediat după eveniment și vor ajunge efectiv pe piață două săptămâni mai târziu. Prețurilor cu amănuntul nu au fost confirmate, dar zvonuri recente au menționat un preț de 999 € pentru modelul standard în Europa și 1.149 € pentru varianta mai mare. Nici prețurile pentru SUA nu se cunosc, dar este posibil ca Note 10 să coste 999 $ iar Galaxy Note10+ 1.149 $.