Galaxy Note 10 Lite primește actualizarea din iunie 2023

160
Galaxy Note 10 Lite
Sursa foto: via SamMobile.com

Galaxy Note 10 Lite nu mai este eligibil pentru actualizări majore ale sistemului de operare Android sau One UI. Totuși, Samsung trimite în continuare actualizări de securitate în mod regulat acetui telefon lansat în 2020. Cea mai recentă actualizare pentru Note 10 Lite aduce patch-ul de securitate din iunie 2023. Actualizarea din iunie 2023 a fost lansată pentru o mulțime de dispozitive în ultimele două săptămâni.

Spre deosebire de majoritatea dispozitivelor, actualizarea din iunie pentru Note 10 Lite include și alte îmbunătățiri decât remedierile de securitate. Pentru a fi precis, Samsung spune că actualizarea aduce îmbunătățiri comportamentului dispozitivului și îmbunătățește stabilitatea și fiabilitatea acestuia. Astfel încât oricine a avut probleme în utilizarea zilnică a lui Note 10 Lite, aceste probleme vor fi remediate.

Actualizare de securitate și îmbunătățiri pentru Galaxy Note 10 Lite

Actualizarea din iunie 2023 pentru Note 10 Lite are versiunea de firmware N770FXXU9HWE1, potrivit SamMobile. Până a cum actualizarea a fost lansată doar în Franța, dar ne așteptăm ca disponibilitatea sa să se extindă pe alte piețe în următoarele zile. Va ajunge în toată Europa și, bineînțeles, în România. Vă reamintim că începând din martie acest an Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite primesc doar actualizări trimestriale.

Denumirea de Europa a fost folosită pentru prima dată în Legendele Olimpului. Zeus „Tatăl zeilor și oamenilor” de pe Muntele Olimp, s-a îndrăgostit de nimfa Europa. Europa este al treilea continent după Asia și Africa ca număr de locuitori.

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost lansat în ianuarie 2020 cu un ecran de 6,7 inch (17,02 cm) Super AMOLED Plus. A fost lansat cu sistemul de operare Android 10 și interfața One UI 2 la bord. Smartphone-ul a fost actualizat la Android 11, Android 12 și Android 13 cu One UI 5.0. Această din urmă versiune de Android a fost ultima pentru Note 10 Lite.

O notificare de actualizare trimisă prin OTA vă va anunța că actualizarea este disponibilă pe Galaxy Note 10 Lite. Puteți atinge notificarea și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a descărca cel mai recent patch de securitate. De asemenea, dacă nu a sosit notificarea, puteți verifica manual actualizările din secțiunea Actualizare software din aplicația Setări.