Posibil un Galaxy Note 10 și un Note X, ar putea veni cu Snapdragon 855

827

Doar luna trecută, Samsung a anunțat seria Galaxy S10, dar lansările de telefoane emblematice nu se opresc cu această serie. Samsung va urma tradiția și va lansa în cursul acestui an, probabil în august, un Galaxy Note 10. Sunt informații, mai degrabă zvonuri, că va exista și un Galaxy Note X. Ar fi pentru prima dată când seria Note va veni în două variante.

Samsung Galaxy Note 10 și încă un Galaxy Note X, ca număr roman „X” este tot 10, vor veni cu un ecran masiv de 6,7 inch AMOLED. Dispozitivul va avea un procesor Exynos 9820 / Snapdragon 855 care va fi asociat cu până la 12 GB de memorie RAM. O variantă a dispozitivului poate veni, de asemenea, cu până la 1 TB capacitate de stocare, conform MyPowerUser.

În departamentul foto, Galaxy Note 10 va avea patru camere pe spate, la fel ca Galaxy S10 5G. Majoritatea îmbunătățirilor fotografice vor proveni probabil din partea de software, cu îmbunătățiri față de aparatul foto aflat pe S10. Cu toate acestea, este foarte posibil ca Samsung să ofere încă o variantă de Note 10, o opțiune cu un preț mai redus, cu doar „trei” camere.

Posibil un Galaxy Note 10 5G și un Galaxy Note X 4G

Samsung este în prim-plan cu 5G, deci nu avem nicio șansă să primim o versiune Galaxy Note 10 fără 5G. Aceasta înseamnă cel puțin două variante de model. Vom primi un Galaxy Note 10 cu 5G și un Galaxy Note X cu 4G.

Phablet-ul care va suporta 5G, va avea o disponibilitate restrânsă, cel mai probabil în funcție de rețelele 5G existente la nivel mondial. Cu toate acestea, versiunea cu 4G va fi ca până acum disponibilă la nivel global. Un lucru sigur, partea hardware pe aceste viitoare Galaxy Note 10 și Note X, va include același Android 9 Pie și interfața One UI, conform site-ului LifeHacker.

Hardware-ul este partea fizică din care este construit un sistem, un smartphone, care realizează efectiv activitatea. Software se referă la programe pentru calculatoare și telefoane incluzând procedurile lor de aplicare care comandă computerului / telefonului cum să lucreze.

În ultimii ani, Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy Note în iulie sau august, cu lansarea la vânzare după câteva săptămâni. Aceasta înseamnă că ne putem aștepta că Note 10 să fie în mâinile noastre în a doua jumătate a lunii august. Pe de altă parte, lansarea lui Galaxy S10 5G și Galaxy Fold poate amâna această lansare cu ceva timp.

Un lucru este sigur – prețul smartphone-urilor premium este în creștere. Ne putem aștepta ca Samsung să prețuiască versiunea Galaxy Note 10 5G aproape de 2.000 $. O versiune 5G cu 12 GB de RAM și 1 TB de stocare poate ajunge bine peste 2.500 dolari. Cea mai ieftină variantă, dacă va exista, va fi Galaxy Note X.

Aceste informații sunt momentan la nivel de zvonuri. Mai avem peste cinci luni de vorbit despre viitorul Galaxy Note 10 și eventual despre un Galaxy Note X. Sigur vor apărea tot mai multe informații care în final vor confirma sau infirma aceste zvonuri.