Galaxy Note 10 și Note 20 primesc patch-ul de securitate din octombrie

620
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din octombrie 2020 săptămâna trecută. Primul dispozitiv Galaxy care l-a primit a fost Galaxy A50. Acum actualizarea de securitate din octombrie continuă să se extindă și la alte modele Samsung.

Seriile Samsung Galaxy S10 și Galaxy S20 au început să primească și ele actualizarea din octombrie ieri. Următoarele modele care au început să primească patch-ul de securitate din octombrie 2020 sunt seriile Note 10 și Note 20. Cu alte cuvinte, toată floarea cea vestită a companiei Samsung.

Patch-ul de securitate pentru Note 10 și Note 20 și în Europa

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, modele deblocate de rețea au început deja să primească cea mai recentă actualizare în SUA. Acolo este disponibilă versiunea de firmware N97XU1UES4DTI1. Actualizarea a fost lansată pe Galaxy Note 10 și în Germania, cu versiunea de firmware N97XFXXS6DTI5.

În timp ce toate acestea se întâmplă utilizatorilor seriei Galaxy Note 10, Samsung lansează, de asemenea, actualizarea de securitate din octombrie 2020 și pentru Galaxy Note 20 (SM-N981U1) și Galaxy Note 20 Ultra (SM-N987U1), ambele libere de rețea în SUA. Aceste modele au în Statele Unite versiunea de firmware N98XU1UES1ATID.

Firmware este un termen de origine englezească pentru programe speciale, de mici dimensiuni, care asigură comanda și controlul unor aparate și dispozitive de o oarecare complexitate („inteligență”). Ascher Opler a inventat termenul „firmware” într-un articol din 1967.

Ca întotdeauna, cel mai recent patch este primit de modelele Galaxy care nu sunt blocate în rețea, conform SamMobile. Apoi actualizarea de securitate din octombrie se va lansa și pentru modelele blocate în rețea de operatorii de telefonie mobilă. În aceste țări, puteți încerca să declanșați actualizarea manual deschizând Setări pe telefon, navigând la Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Samsung nu a detaliat încă ce aduce acest patch-ul de securitate din octombrie 2020. Probabil în următoarea perioadă, când actualizarea va fi disponibilă la nivel global, vom afla ce conține jurnalul de schimbări.