Smartphone-ul Galaxy Note 10 Pro posibil cu o baterie de 4500 mAh

885

Samsung Galaxy Note 10 Pro va fi cel mai mare și mai puternic model din gama Note. Conform ultimelor informații ar fi alimentat de o baterie masivă de 4.500 mAh. Potrivit și unor surse interne Samsung, compania ar fi decis din nou să-și îmbunătățească autonomia smartphone-urilor. Probabil viitorul phablet Note 10 Pro va fi în prim-plan.

Cu câteva luni înainte de lansarea pe piață a lui Galaxy Note 10, o fotografie a bateriei destinate lui Galaxy Note 10 Pro a fost depistată pe internet. Sursa este site-ul olandez MobielKopen, preluat de colegii noștri de la PhonAndroid. Aceasta este o baterie de 4.500 mAh. Veridicitatea informației a fost confirmată rapid de cunoscutul Ice Universe, bine informat despre Samsung, pe contul său de Twitter. Așadar, putem da credit acestor informații.

Durată de viață de peste două zile pe Galaxy Note 10 Pro cu bateria de 4.500 mAh

Note 9 a venit cu o baterie de 4.000 mAh, o baterie mare suficientă pentru o zi intensă de utilizare. Un lucru bun pentru un smartphone de putere. Galaxy Note 10 Pro cu o baterie de 4.500 mAh va avea o durată de viață care va depăși două zile. Datorită acestei baterii, smartphone-ul ar devenit unul dintre campionii autonomiei în acest segment de telefoane și nu numai. Gama Galaxy Note este foarte iubită și la sufletul companiei Samsung.

Cu Galaxy Note 9 toată lumea a fost surprinsă de rezistența bateriei smartphone-ului Samsung. În mod normal cu o baterie de 4.500 mAh și softul Samsung de control al acesteia, ajungem ușor la două zile de autonomie. Este mai mult decât suficient pentru un astfel de telefon. Nu ascundem că dorim baterii cu o durată de viață și mai mare.

Alessandro Volta, un fizician italian, a construit și a descris prima baterie electrochimică în 1800. Termenul „baterie” se consideră că a fost introdus de Benjamin Franklin în 1748. El a împrumutat termenul „baterie” de la armată, ca analogie la „bateriile de tunuri”, arme care funcționează împreună, cu trimitere la celulele unei baterii.

Vă reamintim că Galaxy Note 8 a fost echipat cu o baterie de 3.300 mAh, mare la acea vreme. An de an, gigantul high-tech sud-coreean mărește miza. Lansat recent pe piața din Coreea de Sud, Galaxy S10 5G este alimentat tot de o baterie de 4.500 mAh. Nu este de mirare că Samsung a decis să se inspire pentru următorul său vârf de lance, Galaxy Note 10 Pro.

De asemenea, Galaxy Note 10 Pro ar trebui să moștenească același departament foto quad-camera existent pe Galaxy S10 5G. Așteptăm să ne ofere până la 12 GB de memorie RAM și un procesor Exynos 9820. Compania sud-coreeană va prezenta următorul Galaxy Note 10 în luna august 2019, probabil la IFA 2019 Berlin. Sunt informații despre două modele ale phablet-ului, unul mai mic, unul mai mare, fiecare cu varianta sa de 5G.