Samsung Galaxy Note 10: Noul S Pen este acum un instrument puternic

107

Noile funcționalități ale S Pen-ului sunt unul dintre cele mai importante atuuri în vânzarea smartphone-urilor Samsung Galaxy Note 10. Cu noul lor stilou, Galaxy Note 10 și Note 10+ se remarcă în mod clar față de alte smartphone-uri Note și oferă nu numai un S Pen mai puternic și precis, ci și tot felul de funcții interesante.

Totul începe cu simpla creare de note. Procedura este deosebit de simplă: scoateți stiloul din smartphone și începeți să scrieți direct. Nici nu contează dacă Galaxy Note 10 a fost deblocat înainte. Notele scrise de mână pot fi ușor create, arhivate sau salvate pe ecranul de blocare.

Cu Galaxy Note 10 puteți comanda camera foto prin S Pen

Aplicația Samsung Note inclusă va duce notele dvs. digitale la un nivel cu totul nou. Poate fi folosită pentru a transforma notele în format text, capturi de ecran de etichetare și pentru a edita elemente pentru următorul e-mail sau prezentare. Un instrument atât cuprinzător, cât și ușor de înțeles pentru toată lumea. Dacă ați mai lucrat cu telefoanele Note și stylusul de mai mult timp, cu Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ primiți funcții complet noi pentru stiloul inteligent. Utilitățile „Air Actions – Acțiuni aeriene” oferă mai ales împreună cu noua cameră quad un anumit efect wow.

Cu Samsung Galaxy Note 10 și S Pen conectat prin Bluetooth S Pen puteți comanda camera foto pentru fotografii, videoclipuri și în special selfie-uri. Rotind S Pen-ul în aer ca pe o baghetă magică, puteți regla zoom-ul, schimba modurile de fotografiere și desigur comanda declanșatorul. Cu diferite gesturi puteți glisa și în galerie prin imagini înregistrate, regla volumul la muzică, la filme și seriale. Puteți, de asemenea, crea obiecte 3D folosind funcțiile de realitate augmentată (AR) și vizualizare live. Cum durata de viață a bateriei de la S Pen este de 10 ore, puteți face aceste lucruri toată ziua.

3D sau tridimensional, desemnează o tehnică de redare a obiectelor în 3 dimensiuni. Este redată înălțimea, lățimea și adâncimea, cu ajutorul anumitor tehnologii. Scopul este redarea unor imagini cât mai aproape de realitate.

Viitorul S Pen va fi mai puternic și mai interesant

Trebuie să fim sinceri și să spunem că stiloul aflat pe seria Note 10 este departe de cel aflat pe Samsung Galaxy Note 9. Pe Galaxy Note 10 și Note 10+ stiloul Samsung este extraordinar! Dar asta nu este totul, pentru că S Pen va fi și mai bine dotat pe viitoarele smartphone-uri Galaxy Note. Samsung a oferit dezvoltatorilor de aplicații pentru Note 10 și Note 10+ kitul de dezvoltatori (SDK) potrivit pentru stiloul inteligent. Astfel, aplicația preferată ar putea primi în curând funcții noi, care au fost special optimizate pentru a mări puterea și abilitățile S Pen din noile smartphone-uri Note 10.