Galaxy Note 10, „Superfast Charge” confirmată de site-ul Samsung

746
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a confirmat că Galaxy Note 10 acceptă ceea ce numește „Superfast Charge”. Așa cum s-a întâmplat cu Galaxy S10, Samsung va organiza un eveniment „Galaxy First Look” la magazinul Samsung 837 din New York. Acolo va permite publicului să experimenteze noile smartphone-uri Galaxy Note 10 după ce acestea au fost lansate oficial. Cu referire la acest eveniment Samsung a menționat „Superfast Charge” drept una dintre „noile caracteristici foarte așteptate” ale viitorului telefon.

Încărcarea super rapidă Superfast Charge, după cum sugerează și numele, va permite viteze de încărcare cu fir mai rapide pe Galaxy Note 10 și Note 10+. Samsung nu a oferit detalii despre specificațiile acestei încărcări super-rapide. Noile smartphone-uri ar trebui să suporte încărcare rapidă de 25W, la fel cum au Galaxy S10 5G, Galaxy A70 și Galaxy A80.

Samsung Galaxy Note 10+ posibil cu încărcare super-rapidă de 45W

Conform zvonurilor vehiculate în mass-media de specialitate Samsung Galaxy Note 10+ va suporta viteze de încărcare de 45W. O singură problemă, un astfel de încărcător nu va fi inclus în cutie, va trebui achiziționat separat! Probabil nu toată lumea va dori să cumpere un încărcător de 45W. Încărcarea rapidă de 25W va fi o actualizare considerabilă în comparație cu tehnologia 15W Adaptive Fast Charge găsită pe orice alt telefon Galaxy. Cei care folosesc un Samsung Galaxy A80 sunt foarte încântați de această încărcare.

În ceea ce privește încărcarea wireless, se spune că Note 10 și Note 10+ acceptă încărcare wireless de 12W și respectiv 20W. În plus, încărcarea wireless inversă va fi disponibilă, ceea ce Samsung confirmă alături de „Superfast Charge” pe site-ul său. Capacitățile bateriei, între timp, sunt de așteptat să fie de 3.500 mAh pentru Galaxy Note 10 și 4.300 mAh pentru Samsung Galaxy Note 10+.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790. Orașul a fost înființat în 1624 de coloniști olandezi. New York are o populație de peste 8,5 milioane de locuitori. Zona metropolitană New York are aproape 21 de milioane de locuitori.

Evenimentul „Galaxy First Look” pentru Galaxy Note 10 va avea loc sâmbătă 10 august la magazinul Samsung 837 din New York. Cei interesați să viziteze magazinul și să vadă practic în premieră ce pot cele mai noi smartphone-uri Samsung se pot înscrie pe site-ul Samsung. Este înscriere de tip primul venit, primul servit, așa că dacă cititorii noștri din zonă sunt interesați, se pot înscrie.