Posibil un Galaxy Note 10e, un model mai mic și mai ieftin

840

Despre viitorul phablet Samsung Galaxy Note 10 începe tot mai mult să se vorbească. Inspirat de succesul modelului Samsung Galaxy S10e, gigantul high-tech a decis să renunțe la un Galaxy Note într-o singură variantă. Viitorul său model Note va veni în două modele, printre care și un Galaxy Note 10e mai mic și mai ieftin.

Conform informațiilor din mass-media sud-coreeană de la publicația The Bell, preluate de PhonAndroid, această variantă ar fi rezervată anumitor piețe. Prezența literei „e” în terminația numelui telefoanelor Samsung semnifică un model economic. Cu specificații foarte bune, aproape la nivelul variantei mai mari, modelul economic va fi în primul rând mai puțin costisitor.

Samsung Galaxy Note 10e, o premieră pentru gama Note

Pentru a ajunge la o mai mare masă de cumpărători, Samsung a decis să lanseze seria aniversară Galaxy S10 în 3 modele diferite. Chiar patru dacă luăm în considerare Galaxy S10 5G. În plus față de standardul Galaxy S10 și Galaxy S10+ mai mare și mai luxos, gigantul tech oferă și un model Galaxy S10e. Este un model cu un succes deosebit la public, prin prisma caracteristicilor excelente raportate la preț.

Galaxy S10e are unele dintre caracteristicile de vârf ale gamei S10, cum ar fi ecranul curbat, senzorul de amprentă sub ecran și camere foto triple orientat spre spate. Chiar dacă are un ecran plat și mai mic decât celelalte, caracteristicile acestuia și prețul l-au făcut foarte atrăgător pentru cumpărători.

PhonAndroid este un site de știri din Franța fondat în 2010. Este cea mai mare comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Publică informații despre ultimele tehnologii mobile, recenzii la telefoane mobile, la aplicații, sfaturi și multe altele. Un site serios făcut de profesioniști din domeniu.

În urma succesului avut de Galaxy S10e, Samsung ar dori să lanseze și un Galaxy Note 10e. Conform ziarului sud-coreean sus amintit, Samsung speră ca această strategie să dea roade pe piața europeană. Ca rezultat, Samsung dorește ar dori să repete experiența cu S10e cu un Galaxy Note 10e. Conform informațiilor acesta va fi lansat cândva în august, probabil la IFA 2019 Berlin.

Posibil un Galaxy Note 10e cu ecran de 6,4 inch

Știm că Galaxy Note 10 va fi comercializat sub două modele diferite„, a spus o sursă apropiată companiei Samsung pentru The Bell. Această variantă ar fi rezervată exclusiv pentru piața europeană. Este de așteptat ca acest ipotetic Note 10e să nu aibă chiar toate caracteristicile lui Galaxy Note 10 standard. Ne gândim în special la cele patru camere de la spate și la dual-camera frontal. Mai mult, posibil și o capacitate a bateriei puțin mai mică și o configurație mai modestă.

Galaxy Note 10, conform informațiilor va avea un ecran de 6,7 inch, la fel ca Galaxy S10 5G. Ar trebui să ne așteptăm la un Galaxy Note 10e cu un ecran de 6 inch? Este posibil ca modelul mai mic Note 10 să păstreze display-ul de 6,4 inch aflat pe Galaxy Note 9. Samsung Galaxy S10e are un ecran de 5,8 inch. Vom vedea în perioada următoare când cel mai probabil vor mai apărea detalii despre acest duet Galaxy Note 10.