Seria Galaxy Note 20 primește actualizarea de securitate din iunie 2023

210
seria Galaxy Note 20
Sursa foto: via SamMobile.com

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din iunie pe telefoanele Galaxy. După ce am scris mai devreme despre Galaxy Z Fold 4 că a primit actualizarea din iunie acum un alte două telefoane primesc cea mai recentă actualizare de securitate: seria Galaxy Note 20.

La fel ca Fold 4, actualizarea din în iunie a fost lansată pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra pentru telefoanele neblocate în rețelele mobile din SUA. În scurt timp vor primi noul patch și modele blocate în rețelele mobile din SUA, potrivit Therededitorial. Actualizarea va fi lansată în perioada următoare și pe alte piețe globale pentru seria Galaxy Note 20.

Patch-ul din iunie lansat pentru seria Galaxy Note 20

Noua actualizare vine cu versiunea de firmware N98xU1UES4HWE1. Așa cum era de așteptat, acesta nu conține nimic în afară de patch-ul de securitate. În acest moment nu știm ce rezolvă noua actualizare din partea Google sau din partea Samsung. În câteva zile vom afla ce aduce actualizarea din iunie 2023 și vă vom da toate detaliile necesare.

Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra a fost lansate în august 2020 cu sistemul de operare Android 10. Seria a fost anunțată alături de Fold 2, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și seria Galaxy Tab S7. A fost ultima serie clasică Galaxy Note, Samsung a renunțat la modelele Note în favoarea telefoanelor pliabile.

Primul telefon Note a fost Galaxy Note lansat în 2011. Avea procesorul Samsung Exynos Dual-core, 1GB de RAM și 16/32GB stocare. Telefonul avea o baterie detașabilă de 2.500 mAh, o cameră de 8MP pe spate și una de 2MP frontal.

Ambele telefoane au primit ultima lor actualizare majoră cu Android 13 și interfața One UI 5.1 și sunt eligibile numai pentru actualizări de securitate în viitor. În acest fel este puțin probabil ca cele două modele din seria Galaxy S20 să primească noi îmbunătățiri în viitoare în afară de actualizări de securitate. Vedeți pe I❤️Samsung istoria extraordinară a seriei Samsung Galaxy Note!

În cazul în care aveți un Galaxy Note 20 sau un Galaxy Note 20 Ultra deblocat în Statele Unite, actualizarea ar trebui să fie deja disponibilă. Dacă nu a sosit, puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare software – > Descărcare și instalare.