Seria Galaxy Note 20, posibilă lansare online la începutul lunii august

665
Sursa Foto: xleaks7 via Pigtou

Samsung și multe alte companii care operează în sectorul high-tech au probleme cu efectele pandemiei din diverse motive. Unul dintre acestea este lansarea de noi produse, caz în care evenimentele de presă cu participarea persoanelor fizice sunt interzise. Compania sud-coreeană s-ar îndrepta astfel spre o lansare a seriei Galaxy Note 20 doar online și fără public.

Primele supoziții și informații în acest sens au fost vehiculate de mass-media coreeană la sfârșitul lunii mai. Au fost apoi reluate de mai multe ziare și diferite publicații online din domeniu de mai multe ori. Acum informațiile despre această lansare revin în actualitate după ce cunoscutul Ice Univers, a înaintat și o dată. Conform acestui seria Note 20 și Galaxy Fold 2 vor fi lansate în jurul datei de 5 august, fără a specifica o dată precisă.

Mai multe dispozitive Samsung vor fi lansate în august

Potrivit sursei sus citate, care, în general s-a dovedit bine informată despre evenimentele Samsung și alte produse vor fi cu această ocazie sub lumina reflectoarelor. În general atenția a fost și este îndreptată spre seria Galaxy Note 20 și Galaxy Fold 2. Numai că gigantul tech va lansa cel puțin șapte dispozitive cu ocazia evenimentului „Samsung Galaxy Unpacked 2020„.

Iată pe cine vom vedea pe scenă în luna august:

  • Samsung Galaxy Note 20 și Galaxy 20+ (Ultra)
  • Samsung Galaxy Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G
  • Samsung Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+
  • Samsung Galaxy Watch 2

Vom avea gama Galaxy Note reînnoită, dar și noutăți ce cuprind smartphone-uri pliabile, tablete fără a neglija noul Galaxy Watch. Este posibil și o nouă brățară de fitness și poate o nouă surpriză din partea companiei Samsung.

New York este cel mai populat oraș din SUA, are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790. Are o populație de peste 8,5 milioane de locuitori. Zona metropolitană New York are aproape 21 de milioane de locuitori. Orașul a fost înființat în 1624 de coloniști olandezi.

Festivitatea se poate schimba până atunci într-un eveniment fizic, dar sunt multe variabile de luat în discuție. Poate avea loc chiar un eveniment cu un număr restrâns de invitați, având în vedere situația actuală de sănătate. Ultimele modele Galaxy Note 10 au fost prezentate pe 7 august la New York iar Samsung Galaxy Note 9 tot în New York pe 9 august 2018.

Organizarea unei lansări cu public depinde de COVID-19

Statele Unite și statul New York sunt puternic afectate de răspândirea virusului actual. Este puțin probabil, cel puțin luând în discuție un termen relativ apropiat, ca un eveniment într-o locație la care participă mii de persoane să poată fi în siguranță. Cu toate acestea, situația evoluează și ceva s-ar putea schimba până august. Conform HDBlog, organizatorii altor evenimente importante se pregătesc pentru a permite participarea unui număr limitat de participanți. De exemplu IFA 2020 (între 3 și 5 septembrie la Berlin).

Alături de Galaxy Note 20 și Note 20+ pe scenă va urca și Samsung Galaxy Fold 2. Următoarele Galaxy Note sunt mereu în atenția publicului în ultimul timp și vor fi vedetele evenimentului. Printre noutățile modelului „Plus” se află o nouă cameră foto, probabil Samsung ISOCELL GN1 de 50MP, recent lansată de Samsung.