Acasă Stiri Galaxy Note 20 și S20 au probleme de încărcare rapidă fără fir

Galaxy Note 20 și S20 au probleme de încărcare rapidă fără fir

Mai multe sesizări ale utilizatorilor de Galaxy Note 20 și Galaxy S20 au apărut pe platforma comunitară Samsung. Cele două modele emblematice Note 20 și Galaxy S20 au o problemă cu încărcarea rapidă wireless. Încărcarea fără fir pe telefoanele mobile a început să fie folosită tot mai mult din acest an.

Este vorba de probleme apărute după recentele actualizări sosite pe Galaxy Note 20 și Galaxy S20. Este destul de ciudat să vedem că o astfel de problemă a apărut pe flagship-urile premium de la Samsung. Utilizatorii de Galaxy Note 20 și Galaxy S20 au scris despre această problemă pe forumurile Samsung oficiale și neoficiale.

Galaxy Note 20 și Galaxy S20 au probleme cu încărcătoarele de la firme terțe

Cu toate acestea, încărcarea rapidă fără fir nu este compatibilă cu toate dispozitivele. Există anumite limitări pentru unele dispozitive. Dar problemele legate de încărcarea wireless rapidă pe Galaxy Note 20 și S20 au tulburat mai mulți utilizatori. Cea mai recentă actualizare de firmware are legătură cu această problemă, conform Android Headlines. Pentru că, în urmă cu câteva luni, încărcarea wireless funcționa fără probleme.

Sunt vizate de sesizări încărcătoarele de la terți, unde problema apare peste tot. Problema este că încărcarea wireless se întrerupe în mod constant la fiecare câteva secunde. Nu este încă foarte clar dacă cea mai recentă actualizare de firmware cauzează problema. Dar toate sesizările utilizatorilor sunt că această problemă a apărut numai după cea mai recentă actualizare de pe ambele dispozitive. Actualizarea din septembrie sau octombrie 2020 este posibil să fi declanșat această problemă de încărcare fără fir la Galaxy Note 20 și S20.

Încărcarea wireless este un termen generic pentru o serie de tehnologii diferite de transmitere a energiei cu ajutorul câmpurilor electromagnetice. Nikola Tesla, unul dintre cei mai importanți oameni de știință din lume a avut contribuții în acest domeniu.

Aceleași încărcătoare wireless funcționează bine cu alte smartphone-uri. Sunt afectați de aceste probleme și utilizatorii modelelor Galaxy S20+ și Ultra. Pentru utilizatorii telefoanelor Note acestă problemă include pe Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra.

Problema nu se poate rezolva de utilizatori

Ștergerea memoriei cache și resetarea din fabrică nu par să facă nimic pentru a remedia problema. Deci, cu aceste prime intervenții ale utilizatorilor nu se poate rezolva problema. Vedeți pe iLoveSamsung cum să remediații problemele apărute pe telefoanele Samsung Galaxy! Dar, din fericire problema nu a afectat un număr foarte mare de dispozitive Galaxy. Samsung nu a răspuns momentan la aceste sesizări și încă nu a recunoscut oficial această problemă.

Un utilizator a scris că ultima actualizare de securitate din noiembrie 2020 a rezolvat problema pe Note 20 Ultra. Deci, dacă actualizarea conține în mod specific o remediere a erorilor pentru această problemă, atunci rezolvarea va ajunge în curând la toți utilizatorii.

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...