Galaxy Note 20 Ultra a apărut în alte fotografii, într-un negru lucios

691
Sursa Foto: via hdblog.it

Galaxy Note 20 Ultra revine în atenția publicului înainte de a se afla sub luminile reflectoarelor cu ocazia lansării oficiale. După apariția recentă a două imagini oficiale publicate din greșeală de Samsung, acum șeful seriei Note 20 a apărut în noi fotografii de această dată într-un negru lucios.

Celebrul component al seriei Galaxy Note, S Pen-ul Samsung, apare și el în aceeași culoare. Vedem și modulul foto din spate, destul de proeminent, cu cele trei camere dispuse vertical. În partea laterală din dreapta modulului există un al patrulea senzor (ar putea fi un senzor 3D ToF sau modulul de focalizare laser) și blițul LED. Smartphone-ul Galaxy Note 20 Ultra este în prim plan de ceva timp și conform zvonurilor va fi lansat în 5 august, alături de Galaxy Note 10. Gigantul tech tocmai a confirmat lansarea.

Galaxy Note 20 Ultra în Mystic Bronze și Black

Imaginile oficiale ale Samsung au arătat că varianta de culoare neagă nu va fi singura opțiune. Vom avea și o nuanță Mystic Bronze pentru modelul Ultra. Mai multe informații de luna trecută au dat pe Galaxy Note 20 în opțiuni de culoare neagră, cupru, alb / gri și verde mentă.

Pe partea laterală dreaptă la Galaxy Note 20 există butonul de pornire/oprire și balansorul de volum, conform HDBlog. Partea inferioară a smartphone-ului nu apare în fotografii. Totuși, sursa imaginilor, Jimmy Is Promo, confirmă un detaliu: culcușul pentru S-Pen este situată în partea stângă a marginii inferioare, nu în cea dreaptă cum este pe seria Note 10. Marginea superioară are o grosime mai redusă și în centru se află obiectivul camerei frontale plasat într-o gaură pe afișaj.

HDBlog este un site italian fondat în 2008. HDBlog este cel mai bun site tehnic din Italia. Este un site scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează telefoane mobile, aparate foto, software, televizoare și electronice de consum.

Conform tuturor informațiilor, Samsung Galaxy Note 20 Ultra va avea un ecran Dynamic AMOLED Infinity-O, de 6,9 inch LTO OLED cu rata de actualizare de 120Hz și rezoluție QHD+. Inima noului telefon este procesorul, încă neanunțat, Qualcomm Snapdragon 865+. Sistemul de operare este Android 10 iar interfața Samsung va fi în proporție foarte mare One UI 2.5.

Recent Samsung Galaxy Note 20 Ultra cu numărul de model SM-N986U a primit și certificarea FCC-ului american. Seria Note 20 va fi lansată alături de Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G pe 5 august. Probabil vor mai fi acolo și noul set wireless Galaxy Buds Live, căștile în forma bobului de fasole.