Samsung Galaxy Note 21 va fi succesorul modelului Note 20 Ultra

1549
Galaxy Note 21 va fi succesorul modelului Note 20 Ultra
Sursa Foto: @chunvn8888 @cozyplanes

A fi sau a nu fi? Aceasta-i încă întrebarea pentru Samsung Galaxy Note 21? Chiar dacă avem mai multe informații că vom primi doar un model, până atunci se poate întâmpla orice! Contrar ultimelor informații potrivit căruia seria Galaxy Note a fost anulată, noi informații spun că un nou telefon Galaxy Note vine anul viitor și va fi lansat ca Galaxy Note 21.

Informațiile provin de la doi leakers Chun (@chunvn8888) și Tron (@cozyplanes). Ambii au confirmat că Samsung Galaxy Note 21 vine. Nu este prima dată când auzim de Galaxy Note 21; acum câteva zile, publicația coreeană, ET News, a declarat că anul viitor va exista un singur model Galaxy Note. Site-ul tehnic sud-coreean spune că a primit confirmarea din trei surse diferite.

Samsung Galaxy Note 21 poate fi ultimul din seria Note

Potrivit GizmoChina, ET News a confirmat că trei surse au spus că telefonul este în curs de dezvoltare. Sursa din Coreea de Sud a afirmat că în curând informația va fi confirmată de mai mulți specialiști din domeniu.

Chun, pe de altă parte, dezvăluie mai multe detalii despre viitorul smartphone Galaxy Note. Potrivit acestuia, Samsung Galaxy Note 21 este deja în curs de dezvoltare și va fi succesorul lui Galaxy Note 20 Ultra. Acest lucru înseamnă că există mari șanse să primim un singur model, mai degrabă decât două – modelele standard și ultra.

Ultima dată când Samsung a lansat un singur telefon Galaxy Note a fost în 2018 cu Samsung Galaxy Note 9. Deci, deși este surprinzător faptul că va exista un singur model, nu este neobișnuit. Dar, deoarece vor fi lansate și alte telefoane Galaxy anul viitor cu suport pentru S Pen, este de înțeles.

Toate smartphone-urile Galaxy Note vin cu funcții special concepute pentru S Pen și ecran mare, pentru scrierea de note (motiv pentru care gama se numește Galaxy Note). Toate modelele încorporează un digitalizator Wacom sensibil la presiune.

Chun adaugă că telefonul poate fi, de asemenea, primul telefon Galaxy cu o cameră sub-afișaj. Leakerul mai spune că dezvoltarea a început mai repede, deoarece Samsung intenționează să lanseze telefonul mai devreme decât predecesorii săi. Data de lansare preconizată este între iunie și iulie anul viitor.

Posibil ca Note 21 să ajungă de colecție

Doar pentru că gigantul tech ar putea lansa un Samsung Galaxy Note 21 anul viitor nu înseamnă că seria nu va fi anulată. De asemenea, nu înseamnă că Samsung va lansa oficial o declarație care spune că seria Galaxy Note va fi anulată. De cele mai multe ori Samsung nu dă explicații privind apariția sau dispariția unui telefon Galaxy.

Trebuie să mai face o remarcă aici: faptul că poate fi ultimul model Galaxy Note, dacă va fi, poate duce la vânzări incredibile. Seria Note are foarte muți fani iar un ultim model de telefon emblematic Galaxy Note 21 poate ajunge de colecție.