Veteranul Galaxy Note 9 primește cea mai recentă actualizare de securitate

209
Veteranul Galaxy Note 9 primeste cea mai recenta actualizare de securitate
Sursă Foto: SamMobile.com

Samsung face o treabă excelentă în ceea ce privește actualizările de software pentru smartphone-urile și tabletele sale. Primesc cele mai recente actualizări de securitate telefoanele și tablete Samsung cele mai recente, dar compania nu uită nici modelele mai vechi. Acum Samsung lansat cea mai recentă actualizare de securitate pentru Samsung Galaxy Note 9, vechi de patru ani. În acest moment, actualizarea se lansează în mai multe țări din Europa.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy Note 9 vine cu versiunea de firmware N960FXXS9FVE1, conform SamMobile. Actualizarea este disponibilă în Germania, dar se așteaptă că mai multe piețe europene să primească această actualizare în următoarele zile. Patch-ul de securitate din mai 2022 remediază zeci de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Dimensiunea noii actualizări de de 5,19GB.

Galaxy Note 9 primește actualizarea de securitate din luna mai

Cu actualizarea din luna mai Google rezolvă 33 de probleme de securitate, dintre care unele critice. În același timp, Samsung aduce 18 îmbunătățiri software-ului său, printre care la Temele Samsung și widget-ul Meteo. Este posibil ca nu toate aceste îmbunătățiri să se aplice pe Samsung Galaxy Note 9, dar o mare parte din ele da. Nu putem decât saluta această actualizare de securitate pentru un telefon lansat în 9 august 2018!

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat la mijlocul anului 2018 cu Android 8.1 Oreo la bord. Telefonul a primit actualizarea la Android 9 Pie la începutul lui 2019 și actualizarea Android 10 și One UI 2.5 la începutul lui 2020. Nu va mai primi un alt sistem de operare. În timp ce telefonul a încetat să primească actualizări ale sistemului de operare Android, încă primește încă patch-uri de securitate destul de frecvent. Această ultimă actualizare fiind al cincilea patch de securitate pentru Note 9 în ultimele șase luni.

Conform Global Firepower, care a luat în considerare categorii variind de la putere militară și financiară până la capacitatea logistică, German Army ocupă locul 16 în lume. În ianuarie 2022 German Army avea 62.766 de soldați.

Dacă sunteți utilizator Galaxy Note 9 în Germania, acum puteți descărca și instala cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu a sosit, verificați peste ceva timp, poate sosi în orice moment.