Galaxy Note 9 primește probabil ultima sa actualizare lunară de securitate

476
Galaxy Note 9 primeste probabil ultima sa actualizare lunara de securitate
Sursa Foto: SamMobile.com

Actualizare de securitate august 2021 a început să aterizare pe variantele internaționale de Samsung Galaxy Note 9. Acest lucru se întâmplă chiar înainte de a treia aniversare a lansării smartphone-ului. Oricine încă folosește acest model special ar trebui să primească noua versiune de firmware N960FXXS9FUH1.

Samsung Germania este liderul acestei lansări în Europa, așa cum se întâmplă adesea. Dar filiala americană a gigantului tehnologic i-a luat-o înainte de data aceasta, conform SamMobile. Modelele de Samsung Galaxy Note 9 deblocate din SUA primesc deja actualizarea din august 2021 începând de ieri.

Galaxy Note 9 va trece la actualizări trimestriale de securitate

Samsung Galaxy Note 9 este în prezent unul dintre cele mai vechi dispozitive Samsung care primesc patch-uri de securitate lunare. Bineînțeles, este aproape să împlinească trei ani săptămâna viitoare. Dar, această actualizare de securitate din 1 august ar putea fi foarte bine ultima versiune lunară de firmware pentru dispozitiv. Sau, în cel mai bun caz, poate penultima. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la Samsung Galaxy Note 9!

În ceea ce privește alte aspecte, nu înseamnă că totul s-a terminat pentru Note 9. Dacă totuși aveți acest model din 2018 puteți să vă bucurați în continuare de încă an întreg de actualizări trimestriale de securitate. Galaxy Note 8, pe de altă parte … da, este cu siguranță la sfârșitul duratei sale de atenție din partea Samsung.

Seria Galaxy Note este considerată un exemplu de succes comercial de „phablets” – o clasă de smartphone-uri cu ecrane mari destinate să combine funcționalitatea unei tablete cu a unui telefon. Primul Galaxy Note a debutat la IFA Berlin în 2011.

Dar, cu fiecare generație care trece, seria Galaxy Note continuă să ofere o valoare excelentă pentru bani. Chiar și într-un an fără nicio serie Galaxy Note despre care să vorbim. Să sperăm că Samsung va reveni la actualizarea liniei sale iconice anul viitor și vom primi o nouă serie Galaxy Note 22 (23).