Samsung a lansat oficial pe Galaxy Note 9 la nivel global

1261

Samsung Galaxy Note 9 a fost lansat oficial de compania high-tech pe piețele din întreaga lume. Cel mai recent smartphone al companiei va fi disponibil în magazine începând de azi 24 august, pe 56 de piețe, inclusiv Coreea Coreea de Sud, SUA, Canada, China, India, întreaga Europă, Asia de Sud-Est și va fi lansat în peste 130 de țări.

Samsung Galaxy Note 9 este disponibil și în România la operatorii de telefonie mobilă și la partenerii autorizați de Samsung.

Galaxy Note 9 a fost conceput pentru a oferi cea mai mare viteză de descărcare, mai multă putere și performanță, ceea ce utilizatorii de astăzi doresc și au nevoie. Dispozitivul are o baterie de 4.000 mAh care durează pe tot parcursul zilei la o folosire intensă, precum și suport pentru viteza maximă a rețelei de pe piață – până la 1,2 gigabiți pe secundă.

Urmașul lui Galaxy Note 8, Note 9 este disponibil într-o gamă de modele cu variante de memorie internă de 128 GB și 512 GB, cu posibilitatea extinderii de până la 1TB. Doar varianta cu memorie internă de 512 GB ca standard poate fi extinsă până la 1 TB. Modelele de 512 GB sunt disponibile doar în anumite țări. Cardul microSD extern pentru extinderea stocării este vândut separat.

Galaxy Note 9 dispune de un nou stilou Bluetooth cu un consum redus de energie, care funcționează ca o telecomandă pentru a face fotografii selfies și de grup, pentru a prezenta diapozitive și dispune, de asemenea, și de alte funcții. Funcția de telecomandă pe S Pen se poate folosi de la o distanță de aproximativ 10 metri într-un spațiu deschis. Camera inteligentă a dispozitivului se bazează pe tehnologiile camerei de vârf de la Samsung, introducând noi capabilități bazate pe învățarea profundă, incluzând Detectarea defecțiunilor (Flaw Detection) și Optimizatorul de scenă (Scene Optimizer), care vă ajută să obțineți imagini perfecte.

Bluetooth este un standard de tehnologie fără fir pentru schimbul de date pe distanțe scurte. Dezvoltarea tehnologiei a fost inițiată în 1989 de Nils Rydbeck, la Ericsson Mobile, Suedia. Numele „Bluetooth” vine de la regele Harald Bluetooth, care a unit triburile daneze într-un singur regat și a introdus creștinismul.

Lansarea lui Galaxy Note 9 este completată de un ecosistem de dispozitive și servicii convenabile, inclusiv Samsung DeX. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de o experiență asemănătoare PC-ului prin intermediului phabletului, doar printr-un cablu adaptor, precum și de asistentul inteligent Bixby.

SURSĂSamsung News