Galaxy One, Pulse, Rhythm și multe altele produse brevetate de Samsung

286
Galaxy One, Pulse, Rhythm
Sursa foto : via galaxyclub.nl

Compania Samsung depune permanent noi cereri de brevete sau pentru nume de marcă peste tot în lume. Zile trecute, în Coreea de Sud, Samsung a înregistrat o mulțime de nume de marcă pentru viitoare produse Galaxy. Printre aceste se află Galaxy One, Galaxy Pulse și Galaxy Rhythm. Anterior, Galaxy Index, Galaxy Insight și Galaxy Circle au fost și ele înregistrate.

Următorul eveniment Unpacked al Samsung va avea loc peste două săptămâni, unde Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, printre altele, își vor face debutul. Însă în afară de aceste două dispozitive pliabile, seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Watch 6 vor fi și ele lansate. În afară de acestea nu sunt informații despre noi gadgeturi, chiar dacă la un moment dat se vorbea și de Galaxy Buds 3. Cu toate acestea, Samsung a fost ocupat cu înregistrarea mai multor numere de marcă în ultimul timp.

Samsung a înregistrat noi nume de marcă: Galaxy One, Pulse, Rhythm

În Coreea de Sud, Samsung a înregistrat recent numele Galaxy One, Galaxy Pulse și Galaxy Rhythym. Numele mărcilor au un lucru în comun: aparțin articolelor purtabile, cum ar fi inelele inteligente, brățări, colierele și ochelari.

Cu excepția produselor fizice în sine, conform documentației depuse, denumirile Galaxy One, Pulse, Rhythm au și aplicații software. Acestea pot urmări, colecta, monitoriza, detecta, recunoaște, transmite, gestiona și evalua datelor biometrice și fiziologice, semnele vitale și datele personale, dar și pentru acordarea de sfaturi medicale. Această descriere chiar subliniază direct inelele inteligente. Recent am aflat că Samsung Health va primi suport pentru Galaxy Ring.

Cea mai valoroasă marcă din lume este Apple cu o valoare de 355,1 miliarde de dolari (2022). Este urmată de Amazon (350,3 miliarde USD), Google (263,4 miliarde UDS), Microsoft 184,2 miliarde USD) și Walmark (111,9 miliarde USD).

Rămâne de văzut, desigur, dacă viitoarele inele inteligente vor da și sfaturi medicale în viitor. La urma urmei, există o mulțime de probleme în acest sens din punct de vedere legal. De altfel, a existat odată un zvon că „Galaxy One” ar trebui să fie succesorul seriei Galaxy Note și Galaxy S. Acest lucru nu s-a întâmplat și nu credem că există o legătură între acel zvon vechi de patru ani și înregistrarea mărcii de astăzi.

Galaxy Circle, Galaxy Index și Galaxy Insight

Cele trei aplicații noi urmează altor trei aplicații care au apărut deja săptămâna trecută: Galaxy Circle, Galaxy Index și Galaxy Insight. Aceste trei nume aparțin, de asemenea, noilor purtabile, dar descrierea este mai puțin extinsă. Aceste aplicații sunt pentru inele inteligente, ceasuri inteligente, telefoane inteligente, computere purtabile. Prin urmare, se acordă mai puțină atenție funcționalității în sine.

Nu este clar momentan ce înseamnă toate acestea. Va lansa Samsung alte dispozitive portabile noi în perioada următoare? Vedem aici nume pentru produse similare pe piețe diferite? Nu știm în acest moment răspunsurile la aceste întrebări. Dar sunt șanse mari să aflăm mai multe pe 26 iulie, pentru că înregistrarea atâtor mărci foarte aproape de evenimentul Unpacked nu poate fi desigur o coincidență. În plus: o nouă versiune beta a aplicației Samsung Health menționează „suport pentru inele” ca una dintre noile funcții.