Galaxy Referral Program posibil lansat la Galaxy Unpacked 2021

349
Samsung Unpacked 2021 Actualizare Galaxy Referral Program
Sursa Foto: letsgodigital.org

Galaxy Unpacked 2021 va avea loc miercuri 11 august. Mai multe produse noi vor fi anunțate în timpul evenimentului; Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic și Buds Galaxy 2. La scurt timp după lansare, va fi deja posibil să cumpărați noile dispozitive. Desigur, Samsung va pregăti și o promoție atractivă la precomandă, unde veți primi cadou un set de căști atunci când cumpărați unul dintre noile telefoane pliabile. Cu ocazia Galaxy Unpacked Samsung ar putea dezvălui un program de recomandare – Galaxy Referral Program – pentru a spori vânzările noilor modele.

În plus, Samsung vrea să-și extindă programul de recomandare cu unul nou – Galaxy Referral Program. Prin crearea unui cont după achiziție, veți primi un cod de recomandare pe care îl puteți oferi unui prieten. Prietenul dvs. va primi apoi o reducere de 5% la achiziția sa și veți primi puncte de recompensă pentru aceasta. Punctele le puteți utiliza apoi pentru o reducere directă prin intermediul magazinului online Samsung. O situație din care câștigă toate părțile.

Galaxy Referral Program, un nou program de recomandare Samsung

O nouă cerere pentru o marcă comercială ridică suspiciunea că Samsung dorește să schimbe numele existent al Programului de recomandare actual și, eventual, să îl extindă. Pe 2 și 3 august 2021, Samsung Electronics a depus o cerere de marcă comercială în Coreea de Sud la Oficiul Coreean de Proprietate Intelectuală (KIPO) și în Australia la Intellectual Property Australia (IP Australia). Este vorba despre numele „Galaxy Referral”. Conform LetsGoDigital, aplicația este încadrată în clasa 9/35.

Descrierea mărcii comerciale Samsung Galaxy Referral: Software descărcabil pentru furnizarea de informații consumatorilor; oferte comerciale; programe de fidelizare; beneficii și recomandări referitoare la telefoane inteligente; ceasuri inteligente; tablete; computere mobile; căști; difuzoare audio; etichete smart și accesorii pentru produsele menționate anterior

IP Australia este o agenție a Departamentului Industrie, Inovare și Știință. Administrează drepturile de proprietate intelectuală și legislația privind brevetele, mărcile comerciale, desenele și modelele înregistrate și drepturile crescătorilor de plante din Australia.

Din descriere mărcii Galaxy Referral se poate concluziona că se referă la un program de recomandare similar cu cel pe care Samsung l-a instalat deja. Cu toate acestea, este pentru prima dată când numele „Galaxy” este folosit aici. În prezent, se face trimitere la „Programul de recomandare Samsung” prin intermediul site-ului web al producătorului.

Desigur, este posibil ca Samsung să schimbe doar numele, pentru a face mai multă legătură cu seria de produse Galaxy. Cu toate acestea, este de asemenea posibil ca programul de recomandare să fie extins. Gândiți-vă, de exemplu, la primirea de puncte / reduceri suplimentare atunci când vă adresați mai multor prieteni.

Rezultate dezamăgitoare ale vânzărilor Galaxy S

În orice caz, Samsung va face tot ce poate pentru a obține rezultate pozitive în vânzări cu noile smartphone-uri pliabile Galaxy Z și, desigur, și cu noile ceasuri inteligente. Seria Galaxy Watch 4 va fi primul ceas inteligent de la Samsung care rulează pe sistemul Google Wear OS.

Rezultatele vânzărilor smartphone-urilor Galaxy S au scăzut de ceva timp, ceea ce a dus la dureri de cap pentru Samsung. Deși vânzările din seria Galaxy S21 lansate la începutul anului 2021 păreau inițial mai bune decât cele din seria Galaxy S20, cifrele vânzărilor din primele 6 luni după lansare sunt semnificativ mai slabe decât pentru modelele anterioare. Este o scădere de 20% față de gama Galaxy S20 și o scădere enormă de 47% față de seria Galaxy S10.

Toate acestea vor împinge Samsung să creeze noi oportunități, să stimuleze vânzările. Este foarte posibil ca noul program Samsung Galaxy Referral să fie parte a acestui lucru. La fel cum Samsung va lansa de această dată accesorii suplimentare pentru modelele pliabile. Dacă acest lucru este suficient, timpul ne va spune.

Miercuri, 11 august, evenimentul Galaxy Unpacked va începe la ora 17:00. În acel moment, Samsung va dezvălui toate detaliile. Probabil va fi posibilă plasarea unei precomenzi pentru noile produse de vineri, 13 august 2021.

SURSĂLetsGoDigital