Inelul inteligent Galaxy Ring listat în aplicația Good Lock

173
Samsung Galaxy Ring in Good Lock App
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung este aproape să lanseze o nouă linie de produse pe piața dispozitivelor purtabilelor. Deja tachinat oficial și chiar prezentat la recentul eveniment Unpacked, viitorul Galaxy Ring a apărut în secțiunea de widget-uri pentru baterie a aplicației Good Lock. La evenimentul Galaxy Unpacked, Samsung nu a intrat în detalii legate de caracteristicile inelului sau detaliile de lansare. Descoperirea recentă din aplicația Good Lock indică o dezvoltare în curs, stârnind speculații privind o potențială apariție în 2024.

Captura de ecran făcută de un utilizator Reddit confirmă listarea „Galaxy Ring” împreună cu alte dispozitive purtate, potrivit GizmoChina. În afară de apariția în Good Lock, nu există mai multe detalii despre inel, dar listarea confirmă că Galaxy Ring este în stadiu avansat de dezvoltare. Cel puțin acum știm că nu mai este cale de întoarcere, avem o nouă confirmare că Samsung va lansa acest inel.

Zvonurile anterioare susțin că Samsung ar da putere lui Galaxy Ring cu tehnologii de vârf și senzori care promit urmărirea exactă a stării de sănătate după o abordare simplificată. Inelul putea veni în trei dimensiuni diferite, dar detalii concrete despre acestea încă lipsesc. Câteva detalii despre designul inelului au apărut recent, la fel și cronologia lansării.

Galaxy Ring va marca debutul Samsung pe piața inelelor inteligente. Acest lucru va fi un pas semnificativ în diversificarea portofoliului companiei de dispozitive portabile. Deși detaliile despre caracteristicile sale sunt încă puține, teaserul inițial de la evenimentul Unpacked a generat multe speranțe. Cu toate acestea, apariția inelului Galaxy în secțiunea de widget-uri pentru baterie a aplicației Samsung Good Lock sugerează o dezvoltare activă și un posibil indiciu al pregătirii pentru producția de masă.

Zvonurile care circulau înainte de această descoperire au sugerat o fereastră de lansare alături de Galaxy Z Fold 6 și Flip 6, posibil trimestrul trei din acest an. Momentan alte detalii despre Galaxy Ring sunt încă secrete și așteptăm mai multe informații în perioada următoare. Mai a mai rămas destul de mult timp până la lansarea sa anticipată alături de Fold 6 și Flip 6. Așteptăm detalii oficiale, dar și zvonuri despre viitorul inel inteligent Samsung Galaxy Ring.

Amazfit este un brand chinezesc de articole inteligente fondat în septembrie 2015 și are sediul în Hefei, China. Amazfit oferă dispozitive purtabile, inclusiv ceasuri inteligente și de fitness și echipamente legate de sănătate și sport.

În afară de viitorul inel inteligent Samsung, deja există câțiva alți jucători, inclusiv Oura, Circular, Amazfit și alții, care sunt deja pe piața inelelor purtabile sau în etapele finale. Lansarea lui Galaxy Ring va face acest segment tehnologic mult mai atractiv.