Viitoarea serie Galaxy S ar putea fi numită de fapt Galaxy S21

556
Sursa Foto: t3.com

Când seria Galaxy S de la Samsung a ajuns la a zecea iterație cu S10, am crezut că succesorul va fi numită Galaxy S11 – dar s-a dovedit a fi Galaxy S20. Samsung a considerat printre altele că pronunția Galaxy S11 este prea greoaie, față de S20. Acum, mulți au presupus, chiar și noi, că următorul telefon al seriei „S” ar fi Galaxy S30. Se pare că nu este așa! Un cunoscut leaker spune că se va numi Galaxy S21.

Acest leaker este @UniverseIce. Nu mai trebuie să spunem nimic despre acesta, unde pe contul său de Twitter, Ice Universe are o pisică rusească albastră ca avatar. Universul de Gheață are un istoric solid în privința scurgerilor de smartphone-uri, în special în ceea ce privește produsele Samsung. Tot Ice Universe a fost primul mare leaker care a prezis corect numele Galaxy S20.

Galaxy S21 cu o cameră îmbunătățite de 108 MP

Într-un tweet postat recent, @UniverseIce a scris pur și simplu „Galaxy S21, proiectul „U”. Deși este clar ce înseamnă prima parte a mesajului – noua serie va fi numită Galaxy S21 – după aceea, jumătatea din urmă nu este la fel de clară. Nu este sigur numele de cod intern pentru telefon. Pentru acest lucru Samsung folosește în mod obișnuit termeni legați de artă. Samsung Galaxy Note 10 a avut numele de cod intern „Da Vinci” – în timp ce „U” ar putea face referire la Galaxy S21 Ultra. Deocamdată nu știm sigur de la ce vine litera „U”.

Într-un alt tweet separat, Ice Universe numește pur și simplu un Galaxy S21 Ultra, afirmând că va avea o cameră principală de 108 MP, ca Samsung Galaxy S20 Ultra. Totuși Ice Universe spune că această cameră va fi o versiune îmbunătățită, deci poate avea un senzor mai mare și / sau pixeli mai mari, pentru a îmbunătăți captarea luminii.

Ultra este un element de compunere cu sensul de „peste măsură de”, „foarte”, „extrem de” „dincolo de”. Ultra se pune la un produs pentru scoate în evidență superioritatea acestui față de orice altceva similar de pe piață.

Cel puțin în acest moment numele Samsung Galaxy S21 / S30 nu ne spune nimic despre telefon în sine. Dar foarte mulți fani sunt interesați despre numele viitoarelor smartphone-uri Samsung, în eventualitatea că vor cumpăra unul. Majoritatea producătorilor de telefoane, Samsung nu este o excepție, schimbă destul de des denumirile unor serii de telefoane.

Numele va fi sigur doar când va fi confirmat de Samsung

S-a speculat că Samsung a sărit de la „S10” la „S20” pentru smartphone-ul său din 2020 pentru a se potrivi cu numele anului. Nu știm dacă este așa. În acest sens mulți se așteaptă ca Samsung să continue această tendință cu Galaxy S21. Vom vedea.

Deși această scurgere provine dintr-o sursă de încredere, este doar o singură voce singulară în acest moment. Deocamdată suntem reticenți în privința acestei informații. Mergem pe denumirea Galaxy S30. Dacă mai apar și alte informații care fac referire la viitoarea serie ca S21, ne vom revizui părerea. Dar, poate va trebui să așteptăm până la începutul anului 2021, când Samsung va lansa noua serie Galaxy S pentru a ști sigur.