Posibil un Galaxy S Ultra mini pentru a rivaliza cu iPhone Pro

166
Posibil un Galaxy S Ultra mai mic pentru a rivaliza cu iPhone Pro
Sursa foto: sammobile.com

Până acum au fost mai multe zvonuri că Samsung va lansa și modele FE de Flip sau Fold. Acestea au fost infirmate de Samsung destul de recent. Dar acum a apărut o nouă informație care vorbește despre un posibil telefon Samsung Galaxy S Ultra Mini. Nu știm dacă așa se va numi. Va fi un telefon emblematic mini S Ultra mic și mai compact care să rivalizeze cu iPhone Pro.

Samsung este foarte aproape de a-și anunța noua generație de smartphone-uri emblematice. În timp ce știm sau credem că știm aproape totul depre viitoarele telefoane din seria Galaxy S24, un zvon cel puțin ciudat a apărut din surse sud-coreene. Se pare că Samsung ia în considere un telefon mai mic decât Galaxy S Ultra, dar tot cu specificații premium.

Potrivit unui zvon din Coreea de Sud (via @Tech_Reve), Samsung ia în considerare un telefon mai mic decât Galaxy S Ultra, dar cu un set de caracteristici similare. Potrivit colegilor noștri de la SamMobile, combinația dintre specificațiile superioare și factorul de formă compact ar putea ajuta Samsung să concureze cu modelele Apple iPhone Pro. De exemplu Apple iPhone 15 Pro are un ecran cu diagonala de 6,1 inch (15,49 cm).

Dacă acest model Galaxy S Ultra va fi adăugat la gama FE nu știm, dar atunci lucrurile ar deveni confuze. Dacă este un telefon cu marca FE, există mai puține posibilități ca acesta să aibă specificații de înaltă calitate. Ne gândim în primul rând la departamentul foto. În materie de camere seria Galaxy S de la Samsung este formidabilă.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. După ce și-a extins afacerea către producția de textile, compania a intrat în industria electronică în 1969 când a lansat primele ale televizoare alb-negru.

La fel ca în cazul și altor zvonuri, sursa susține că Samsung nu a luat încă o decizie în această privință, iar lucrurile s-ar putea schimba în viitor. Zvonul mai susține că Samsung va schimba limbajul de design al tuturor smartphone-urilor sale după lansarea seriei Galaxy S25. Înseamnă că începând cu Galaxy S26, am putea vedea un design drastic diferit pe telefoanele Samsung. În același timp Samsung ar putea reduce și numărul de telefoane lansate în seria Galaxy A.

Samsung a negat recent informațiile că lucrează la „pliabile de gamă medie”. Cu toate acestea, asta nu înseamnă neapărat că nu explorează modalități de a face telefoanele pliabile mai ieftine. Poate nu tocmai la prețurile de nivel mediu, dar mai accesibile decât modelele actuale.

Sunt informații că Samsung are și două prototipuri de Galaxy Fold Lite, dar este posibil ca nu acesta să fie numele de scenă, dacă va fi lansat vreodată. Unul dintre aceste modele nu are un ecran extern, în timp ce celălalt are un afișaj exterior mai mic decât a avut primul model Galaxy Fold. Un astfel de telefon pliabil este de așteptat să fie lansat după Galaxy Z Fold 6.

Odată lansat un astfel de model, este posibil ca Samsung să nu mai lanseze telefoanele din seria Galaxy Z Flip. Acest lucru pare de necrezut, având în vedere cât de bine se vând telefoanele Galaxy Z Flip în întreaga lume. Cum toate informațiile de mai sus sunt la nivel de zvonuri, avem momentan unele rețineri în privința lor. Mai plauzibilă este reducerea numărului de modele din seria Galaxy A în anii viitori, dar Samsung ar trebui să vină cu o declarație oficială în acest sens. Totuși, această serie duce greul vânzărilor Samsung.