Galaxy S10 primește o actualizare mare de stabilitate și o nouă funcție

1262
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru seria Galaxy S10, actualizare care în Europa a debutat în Olanda. Actualizarea își propune să îmbunătățească stabilitatea unui număr mare de componente, inclusiv a camerei. De asemenea, dispozitivul primește o nouă funcție. Să fim sinceri, nu știm dacă ajută foarte mult.

Cu o săptămână în urmă, Galaxy S10 a primit actualizarea din iunie în mai multe țări din Europa. Acest lucru nu a decurs fără probleme pentru toată lumea, au fost o mulțime de mesaje de la utilizatori despre tot felul de bug-uri care au apărut după instalare. Sperăm că o noua actualizare va aduce noile îmbunătățiri și o nouă funcție, fără probleme.

A doua actualizare din luna iunie pentru seria Galaxy S10

Este a doua actualizare a acestei luni pentru Samsung Galaxy S10e, Samsung S10 și Samsung S10+, conform GalaxyClub. Cu un spațiu de memorie ocupat de aproape 380 MB, este o actualizare destul de mai și are versiunea de firmware G97xFXXU7CTF1. Change-logul cu schimbările este destul de lung: stabilitatea camerei, conexiunea Wi-Fi și ecranul tactil au fost îmbunătățite. Nu este foarte clar ce a urmărit de fapt Samsung cu această actualizare. Totuși, se pare că îmbunătățirile au fost destul de urgente dacă Samsung a dedicat o actualizare suplimentară seriei S10.

Pe lângă îmbunătățirile de stabilitate, o nouă funcție va apărea și pe Galaxy S10 după instalare: Call / SMS. Funcția se traduce de fapt ca: „Apel și text pe alte dispozitive”. vă permite să răspundeți la apeluri și să trimiteți/primiți mesaje text pe o tabletă/smartwatch Galaxy conectată la același cont Samsung, care la rândul său trebuie conectat la o rețea de telefonie mobilă. Aceasta va ajunge și pe alte dispozitive Samsung. pe alte dispozitive. De asemenea, trebuie să activați funcția de pe ceas sau tabletă.

Cuvântul ceas derivă din cuvântul latin medieval pentru „clopot” – clogga. Primul ceas cu angrenaje a fost inventat în secolul al XI-lea de către inginerul arab Ibn Khalaf al-Muradi în Iberia Islamică. Fabricarea de ceasuri în masă a început în Anglia secolele XVII – XVIII cu produse pentru elita vremii.

Noua actualizare va fi disponibilă inițial pe telefoanele libere de rețea

Singura tabletă pe care puteți utiliza în prezent funcția este Samsung Galaxy Tab S6. Alte tablete nu au încă funcția, care poate fi găsită doar de pe Android 10 în meniul Advanced functions – Funcții avansate. Modelele Samsung Tab S5e, Galaxy Tab S4 și Galaxy Tab A vor obține funcția, dar numai cu viitoarea actualizare la Android 10.

Noua actualizare ar trebui să apară în orice moment pe telefoanele din seria Galaxy S10 și va fi disponibilă prin OTA. Veți primi automat o notificare atunci când actualizarea este disponibilă pe telefon. Sau puteți verifica disponibilitatea direct prin  Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Ca de fiecare dată telefoanele care nu sunt blocate în rețea vor primi cel mai repede această actualizare. Dacă ați cumpărat un smartphone de la Vodafone, T-Mobile sau Orange va trebui să mai aveți răbdare.