Galaxy S10, camere așezate orizontal pentru o baterie mai mare

1212

Galaxy S10 ar putea folosi setarea orizontală a departamentului foto de pe spate pentru a permite o baterie mai mare. Este ultima informație în legătură cu smartphone-ul aniversar Samsung Galaxy S10. Gigantul tech a primit laude pentru plasarea pe verticală a camerelor pe Galaxy S9. Poate și din cauză ca cititorul de amprente să fie mult mai ușor de atins.

Dar cu următorul smartphone Galaxy Note 9, Samsung a optat pentru o poziționare pe orizontală. Acest lucru a permis o baterie semnificativ mai mare și acum, potrivit unei surse de încredere citată de PhoneArena, Samsung Galaxy S10 ar putea merge pe același principiu.

Deși inițial se aștepta să urmeze sistemul de poziționare de pe Galaxy S9, o dispunere orizontală a camerei pe seria Galaxy S10 se potrivește mai bine cu informațiile recente. Pentru cei care nu știu, Galaxy S10+ este de așteptat să aducă o creștere a capacității bateriei de la 3.500 mAh la 4.000 mAh. Automat și o baterie cu gabarit mai mare. Această capacitate a acumulatorului pune dispozitivul Galaxy S10+ pe picior de egalitate, în privința bateriei cu Galaxy Note 9.

One UI și sistemul de operare Android 9 Pie din cutie pentru Galaxy S10

Nu știm dacă o poziționare verticală a camerelor la spate se putea lua totuși în discuție. La urma urmei, modelul Galaxy S10+ este prevăzut să conțină trei camere foto cu mulți pixeli, pe partea din spate. Acestea vor ocupa în mod natural un spațiu destul de mare, în special amplasate în poziție verticală.

Pixel, cuvântul este o combinație pentru imagine și element. Reprezintă un punct fizic într-o imagine. Conceptul de „element de imagine” datează din primele zile ale televiziunii. Cuvântul „pixel” a fost folosit în 1965 pentru a descrie elementele de imagine ale imaginilor video de la sondele spațiale de pe Lună – Ranger 8 și Ranger 9 și de pe planeta Marte – Mariner 4.

În afară de aceste câteva detalii, seria aniversară Galaxy S10 a companiei Samsung este prevăzută să vină în trei dimensiuni. Cele două modele mai mari fiind de așteptate să ofere un raport de 93,4% ecran/corp. Potrivit celor mai recente zvonuri, acest lucru va fi posibil datorită noului display Infinity-O, care utilizează rame subțiri și o mică gaură în afișajul camerei frontale.

Galaxy S10 ar putea debuta cu procesorul Samsung Exynos de ultima generație care va fi anunțat în data de 14 noiembrie. Variantele de S10 comercializate în Statele Unite și Coreea de Sud vor folosi Snapdragon 8150 de la Qualcomm. Așteptăm ca noua interfață One UI lansată recent și Android 9 Pie să se afle în cutie la vânzare.