Galaxy S10, camerele spate, senzorul cardio și LED-ul în aceeași casetă

1199

Conform ultimelor informații, Galaxy S10 va avea o configurare orizontală a camerei din spate iar scanerul pentru ritm cardiac și LED-ul se vor afla în aceeași casetă. Ori de câte ori se apropie lansarea unui nou telefon exponențial, vor exista zvonuri și scurgeri de informații. De cele mai multe ori acestea se vor dovedi, în cele din urmă, ca fiind adevărate.

Samsung este una dintre companiile de telefonie mobilă care impun condiții foarte stricte privind confidențialitatea produselor. De multe ori unele zvonuri pot fi lansate intenționat de anumiți producători. Dar, zvonul și bârfa se pare că nu le-am inventat noi. Cea mai recentă scurgere de informații despre Samsung Galaxy S10, cel mai probabil se va dovedi adevărată. Scurgerile sugerează că emblema viitoare de la Samsung va avea o configurare orizontală a camerei în spate, potrivit Mysmartrice.

Samsung a folosit setări orizontale pentru camerele sale pe seria Note, în timp ce recentul telefon Galaxy S9 a avut o configurare verticală. Se pare că Samsung trece la modelul de configurare pentru camere din seria Note, pentru Galaxy S10.

Camerele foto, senzorul cardiac și LED-ul grupate în aceeași casetă pe S10

Conform celei mai recente scurgeri, de pe Twitter de la IceUniverse, smartphone-ul Galaxy S10 va folosi o configurare orizontală pentru camerele din spate. Acesta va fi asemănător designului aflat pe Galaxy Note 9. Leaksterul afirma, de asemenea, ca telefonul va include un scaner de ritm cardiac la spate, similar cu cel aflat pe Galaxy Note 9. Toate acestea, camerele și senzorul cardio, împreună cu bliț-ul vor fi plasate în interiorul unei casete, de formă dreptunghiulară.

IceUniverse este un fost angajat al companiei Samsung. UniverseIce este un leakster care postează multe informații pe siteul chinezesc Weibo și pe Twitter. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative.

Dovezile pentru aceasta au fost găsite în cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Health. În cadrul aplicației, IceUniverse a descoperit un contur dreptunghiular pentru viitorul Galaxy S10. Această schemă a arătat noul aranjament orizontal al senzorilor de cameră cu scanerul pentru ritmul cardiac și blițul LED. Conform informațiilor, Galaxy S10 va avea camere triple la spate și vor exista cel puțin 4 variante ale dispozitivului.

Camerele și senzorii sunt plasați în interiorul unei casete orizontale. De asemenea, nu este prezent nici un scaner de amprente aici. Acest lucru înseamnă că telefonul va conține un scaner in-display, cum au sugerat toate informațiile de până acum. Cu toate acestea varianta de bază, cea mai ieftină, nu va avea un scaner in-display. Samsung nu a confirmat nimic oficial până acum.

Galaxy S10 cu Exynos 9820 și un ecran de 6,7 inch

Galaxy S10 va fi anunțat la Mobile World Congress 2019, în februarie. Samsung anunță de obicei telefoanele sale Galaxy S acolo și, probabil nu se va schimba nimic pentru 2019. Cel mai interesant zvon despre Galaxy S10 este despre camera frontală. Samsung intenționează să plaseze camera sub ecran. În ecran va fi un mic decupaj, o gaură. Se spune că Samsung are capacitatea de a utiliza tehnologia laser HIAA (Hall In Active Area). Aceasta permite găurirea într-o zonă activă de afișare. Galaxy S10 va fi probabil singurul dispozitiv de pe piață cu o gaură în zona de afișare activă pentru camera frontală. Afișajul ar fi cu siguranță o parte unică a lui Galaxy S10.

Noul ecran se presupune că se numește Infinity-O. Galaxy S10 va avea, de asemenea, un design complet fără margini și una dintre variante va veni cu 6 camere și suport pentru 5G. Această variantă ar putea fi cunoscută sub numele de Galaxy S10 5G și va avea un ecran de 6,7 inch. Telefonul va avea cel mai recent cip-set Exynos 9820 construit de Samsung, folosind un proces de 7nm. Varianta globală va fi livrată cu cel mai nou cip-set Qualcomm. De asemenea, Samsung va folosi culori gradiente pentru noile sale telefoane, inclusiv un spate ceramic. Anul viitor este aniversarea a 10 ani de la lansarea seriei Samsung Galaxy S, ceea ce înseamnă că vom vedea cu siguranță ceva special.

Nu ne așteptăm ca Samsung să confirme oficial detalii despre Galaxy S10 înainte de anul viitor când va lansa seria Galaxy S10.