Samsung are un model Galaxy S10 cu cinci camere foto

982

S-au spus deja multe despre Galaxy S10, chiar dacă telefonul nu este așteptat până la începutul anului viitor. Vom continua să auzim și mai multe despre acest dispozitiv până când va fi lansat oficial. O nouă informație despre Galaxy S10 sugerează că cel puțin un model al dispozitivului va avea cinci camere foto.

Dacă informația se dovedește a fi corectă, ar fi primul dispozitiv al companiei Samsung cu un total de cinci camere. Conform acestei știri, provenită prin intermediul ETNews din Coreea de Sud, unul dintre modelele Galaxy S10 de ultimă generație va avea în spate un sistem cu trei camere și un sistem cu două camere în față.

Huawei este primul și până acum singurul producător de smartphone-uri importante care a comercializat o configurație triplu-cameră. A făcut acest lucru cu P20 Pro lansat în această primăvară. Huawei Mate 20 Pro, programat să fie anunțat la jumătatea lunii octombrie, este de așteptat să-i urmeze exemplul.

Samsung Galaxy S10 cu cinci camere foto.

Conform tuturor informațiilor de până în prezent gigantul high-tech va lansa trei modele Galaxy S10 la începutul anului viitor. Două vor succede duo-ului Samsung Galaxy S9 și S9+, în timp ce un model ar fi o opțiune mai ieftină cu specificații ușor mai reduse. Informația venită din Coreea de Sud nu menționează nicio specificație a camerei, nu este clar cum va fi această configurație.

Galaxy S10 va fi probabil primul smartphone Samsung cu sistem triplu de camere foto. Ambele modele premium Galaxy S10 vor prezenta acest lucru în spate. Frontal vor avea dual-camera. Modelul entry-level, mai accesibil, ar avea doar o singură cameră frontală și o cameră dublă la spate.

O cameră foto frontală este o caracteristică comună a smartphone-urilor și tabletelor. Sony Ericsson Z1010 – a fost primul telefon din lume cu o cameră foto frontală. A fost lansat în 2003 iar camera avea 0,3 MP pentru autoportret și apel video.

Conform site-ului SamMobile, Galaxy S10 este în prezent în curs de dezvoltare și Samsung nu a început producția de masă. Este posibil ca specificațiile camerei foto să se mai schimbe în acest stadiul al dezvoltării lui S10. Zvonurile tot mai intense, care de care mai credibile, spun tot feluri de lucruri. Să nu uităm că Samsung mai poate face modificări în specificațiile smartphone-ului în următoarele câteva luni.

Numărul de camere pe un dispozitiv nu este niciodată o măsură a calității imaginilor. Nu se poate spune că Samsung Galaxy S10 cu cinci camere foto, va fi cu mult înaintea rivalilor. Putem ajunge la această concluzie numai după ce smartphone-ul va fi lansat și este în mâinile noastre. Acest lucru nu se va întâmpla înainte de anul viitor când vom putea testa aceste noi minuni ale companiei Samsung.