Samsung a lansat Galaxy S10 Enterprise Edition în Spania

1556

Încă din cutie, telefoanele inteligente Samsung vin deja un set robust de caracteristici pentru clienți și întreprinderi. Dar, gigantul tech merge de multe ori cu un pas înainte și lansează Enterprise Editions pentru modelele sale de vârf. În acest fel Samsung îmbunătățește aceste smartphone-uri pentru a viza intreprinderile în scopul efiecientizării muncii. A făcut același lucru acum cu Galaxy S10e și S10 și le-a lansat în Spania.

La fel ca în trecut, aceste dispozitive Samsung Enterprise Edition nu diferă de omologii lor obișnuiți în ceea ce privește hardware-ul sau software-ul. Factorii de diferențiere principali sunt suportul post-vânzare, actualizările de securitate la timp și instrumentele de implementare și management ale întreprinderii, cum ar fi Knox Configure, serviciul Firmware Over-the-Air (E-FOTA) și altele.

Prețurile sunt similare cu variantele regulate

Spre deosebire de modelele de generație anterioară, Samsung a fost destul de liniștit în privința lansării dispozitivele sale Galaxy S10 Enterprise Edition. Lansarea celor două Galaxy S10e și Galaxy S10 Enterprise Edition au fost lansate fără prea mult tam-tam. Comunicatul de presă de la Samsung nu include informații despre prețuri, potrivit SamMobile. Dar dacă modelele precedente Enterprise Edition sunt vreo indicație, prețul ar trebui să fie similar cu variantele regulate.

Anul trecut Samsung a lansat și un smartphone mid-range ca Enterprise Edition. Este vorba de Galaxy A8 Enterprise Edition, telefon lansat în alături de Samsung Galaxy S9 și Galaxy S8 în Olanda și Germania. Variantele Enterprise Edition garantează utilizarea sigură, gestionarea simplă și conectivitate optimă în mediul mobil. Acest lucru face ca smartphone-urile Samsung Enterprise Edition să fie cele mai sigure pentru companiile mari dar și pentru întreprinderile mici și mijlocii. Galaxy S10e și Galaxy S10 aduc un plus acestei ediții pentru intreprinderi.

Olanda sau Țările de Jos este un stat membru fondator al Benelux-ului și al Uniunii Europene. Numele țării, Nederlanden („zonele joase”), se datorează faptului că o parte din nord și vest a teritoriului țării este sub nivelul mării. Olanda este cea de-a doua țară din lume în ceea ce privește libertatea presei, conform „Reporters sans frontières”.

La Samsung suntem conștienți de tot ceea ce companiile au nevoie într-o nouă eră marcată de mobilitate. Acum dispozitivele sigure sunt din ce în ce mai solicitate, dar în același timp accesibile din departamentele IT interne. Dispozitivele Enterprise Edition combină cele mai recente progrese în tehnologie și au cea mai bună performanță pentru companii. Sunt pentru care doresc să se bucure de zece ani de inovație reflectate în noul Galaxy S10“. A declarat David Alonso, Director, Samsung Spania.