Galaxy S10 Lite, cu ecran plat și fără scaner de amprente în ecran

1329
Samsung Galaxy S10 Lite este cel mai mic din seria Galaxy S10. Samsung lucrează încă la dezvoltarea smrtphone-ului, care va fi lansat cu frații săi mai mari Galaxy S10 și Galaxy S10+. Dar la ce specificații să ne așteptăm Galaxy S10 Lite? Samsung va lansa inițial trei modele, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor urma versiunilor actuale Galaxy S9 și S9+. În plus, producătorul sud-coreean a ales ca în acest an să lanseze simultan și un model mai ieftin, modelul Galaxy S10 Lite. La o dată ulterioară, va fi lansată o variantă Galaxy S10 compatibilă cu 5G. Sunt tot mai mulți specialiști în domeniul telefoniei mobile care consideră că acest S10 Lite va avea succes. Aceștia se bazează pe specificațiile high-end ce vor exista pe Lite și prețul mai mic al acestuia. Cel mai ieftin smartphone din seria S va avea probabil o singură cameră pentru autoportrete. În acest sens, S10 Lite va fi identic la camera frontală cu Galaxy S10. Varianta S10+, pe de altă parte, este dotată cu dual-camera pentru selfie. Pentru toate cele trei smartphone-uri va fi același ecran, cu diferențele de rigoare la diagonală, Infinity-O.
Smartphone-urile Samsung Galaxy S10 nu vor avea notch
Nici unul dintre smartphone-urile ce compun seria Galaxy S10 nu vor avea breton, notch. Este posibil ca smartphone-urile mai ieftine din seria Galaxy A și Galaxy M să vină cu ceva zonă mică pentru camera sau camerele frontale. Dar aceasta este departe de a putea fi numită notch, în genul celui aflat pe Apple. După cum arată noul design pe mezinul seriei, se pare că acesta nu va fi echipat cu detectarea feței. Această metodă de autentificare biometrică este disponibilă pe modelele Galaxy S9.

Galaxy Note Edge a fost primul smartphone cu un ecran cu margini curbate. A fost prezentat în 3 septembrie la IFA Berlin. Avea un ecran de 5,6 inch, un procesor Snapdragon 805 și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. În 2017, versiunea originală Edge era încă disponibilă pe piață în stare nouă!

Samsung Galaxy S10 Lite are un ecran Super AMOLED de 5,8 inch. Dimensiunile afișajului vor corespunde modelului Galaxy S9, însă datorită marginilor ecranului mai înguste, dispozitivul va avea dimensiuni mai mici. Astfel, puteți purta cu ușurință smartphone-ul în buzunar, fără să fiți incomodați de dimensiunea prea mare a smartphone-ului. Există, de asemenea, o diferență semnificativă, în privința ecranului, față de modelele mai scumpe S10. Modelul Galaxy S10 Lite nu va avea ecran cu margini curbate. Modelul Samsung Galaxy S7 a fost ultimul smartphone din seria S care nu avea un ecran Edge. Cu Galaxy S10 Lite, Samsung pare să fi decis să opteze pentru un ecran plat din nou, din motive de cost.
Un Samsung Galaxy S10 Lite mai mic, dar puternic
De mult timp, a existat o cerere pentru smartphone-uri cât mai compacte și performante. Doar Sony a reușit să răspundă acestei cereri, cu modelele Xperia Compact. Dacă Samsung pune S10 Lite pe piață la un preț bun, acest smartphone poate deveni un adevărat succes. De asemenea, rivalul american al companiei Samsung, Apple, a obținut rezultate foarte bune ca vânzări cu iPhone XR, mai mic și mai ieftin. Spre deosebire de cei doi frați mai mari, Samsung S10 Lite nu va avea un scaner de amprente sub ecran. Prin eliminarea unei astfel de funcții inovatoare scumpe, smartphone-ul poate fi pur și simplu pus pe piață mai ieftin. Probabil că modelul Galaxy S10 Lite va dispune de încărcarea fără fir. Cel mai ieftin Galaxy S10 va avea la bord procesorul Exynos 9820, același cip-set de 8nm va fi de asemenea utilizat în modelele mai scumpe. Deși cantitatea de memorie RAM sigur va varia pe toate modelele. În alte părți ale lumii, probabil SUA și China, smartphone-ul va fi echipat cu procesorul de 7nm Snapdragon 855. Acesta se va afla pe mai multe modele de top în 2019. Toate telefoanele Samsung menționate aici vor fi prezentate la MWC 2019 din Barcelona.
SURSĂLetsgoDigital