Samsung Galaxy S10 primește funcția Live Focus Video de la Note 10

934
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Una dintre noile funcții de pe Galaxy Note 10 este Live Focus Video. Desigur, funcția este aproape identică cu fotografiile Live Focus. Are un prim plan clar, fundal alb, plus câteva filtre suplimentare – dar pentru filmare. Acum funcția va ajunge și pe Samsung Galaxy S10. Mai multă lume a crezut că această funcție este posibilă prin intermediul senzorul ToF a lui Galaxy Note 10.

Conform ultimelor informații se pare că gigantul tech sud-coreean va aduce funcția Live Focus Video de pe Note 10 pe Galaxy S10. Cel puțin acest lucru a fost aflat de cunoscutul Evan Blass – și nu pare ceva ilogic. Între timp, se pare că funcția nu utilizează acest  senzor Time of Flight și este clar că poate funcționa și pe alte dispozitive.

Live Focus Video pe Galaxy S10 în perioada următoare

Chiar dacă sunt informații că Live Focus Video va rămâne un timp exclusiv pe seria Samsung Galaxy Note 10, Evan Blass a aflat altceva. Samsung vrea să echipeze seria Galaxy S10 cu Live Focus Video în perioada următoare și nu peste câteva luni. Aceasta este o veste bună pentru toată lumea, și, în opinia noastră, o dezvoltare logică.

Cu ceva timp în urmă, am văzut un videoclip cu Android 10 pe Samsung Galaxy S10.  După ce am văzut asta, am ajuns deja la concluzia că cele mai interesante îmbunătățiri sunt câteva caracteristici aflate pe Note 10 care se pare că vin la Galaxy S10. Vorbim despre Link to Windows și Screen Recorder. Faptul că există și una sau două caracteristici ale camerei se potrivește mai bine cu așteptările utilizatorilor seriei Galaxy S10. Mai mult, știm deja că Galaxy A90 5G, lansat recent, are și o cameră care  poate înregistra Live Focus Video. Prin urmare, Samsung nu intenționează să păstreze funcția exclusiv pentru seria Galaxy Note 10.

Screen Recorder pe Galaxy Note 10 face mult mai ușor să înregistrezi ce este pe ecranul tău. În același timp oferă și o funcție picture-in-picture – imagine-în-imagine care permite utilizatorilor, cum ar fi vloggerii și jucătorii, să utilizeze camera frontală pentru a adăuga diferite însemnări sau comentarii la înregistrare.

Întrebarea care se pune inevitabil este când vine funcția Live Focus Video la Galaxy S10? Dacă în perioada următoare, aceasta poate însemna că funcția vine cu una dintre actualizările lunare de securitate. În același mod, Galaxy S10 a primit modul de noapte – Night Mode pentru cameră la începutul acestui an. Dar după cum s-a mai spus: pentru aceiași bani, funcția vine cu upgrade-ul Android 10. Conform Galaxy Club, în cel mai rău caz, Live Focus Video va ajunge înainte de sfârșitul anului.