Acasă Stiri Toate cele trei modele Galaxy S10 vor avea senzor de amprente în...

Toate cele trei modele Galaxy S10 vor avea senzor de amprente în ecran

Senzorul de amprentă de pe Galaxy S10 poate fi prezent pe toate cele trei modele ce vor fi lansate. Informațiile despre S10 continuă să apară în ritm tot mai mare, acum că acesta va fi viitorul star Samsung. Sunt mai multe zvonuri că Samsung va lansa trei modele de S10. De asemenea, se așteaptă ca senzorul de amprente pe ecran să debuteze cu Galaxy S10.

Din ce știam până acum, cu excepția modelului mai ieftin, celelalte două variante ar avea un senzor de amprentă în afișaj. O nouă informație venită din Coreea de Sud, în exclusivitate de la The Investor, susține că senzorul de amprentă în afișaj va fi prezent pe toate cele trei variante Galaxy S10.

Această nouă informație susține că toate cele trei variante ale modelului Galaxy S10 vor avea un senzor de amprentă digitală. Singura diferență ar fi tehnologia utilizată pentru senzorul de amprentă. Cele două modele high-end vor avea un senzor ultrasonic pe afișaj, în timp ce modelul entry-level va primi un senzor optic de amprentă.

Cele două modele high-end Galaxy S10 vor fi echipate cu un scaner ultrasonic pe ecran, în timp ce celălalt va găzdui un senzor optic de amprente pe ecran„, a declarat un oficial din domeniu pentru The Investor. Senzorul cu ultrasunete poate fi furnizat de Qualcomm care a anunțat pentru prima dată tehnologia în 2015.

Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985 ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir. Sediul companiei este situat în San Diego, California, Statele Unite și are 224 de locații în întreaga lume. În anul 2017 avea aproximativ 34.000 de angajați.

Cititorul de amprentă cu ultrasunete funcționează prin transmiterea unui impuls ultrasonic pe deget, pentru a citi caracteristicile reliefului papilar care sunt unice pentru fiecare amprentă digitală. Senzorii ultrasonici sunt mai exacți decât omologii lor optici, deoarece este posibilă o reproducere 3D îmbunătățită a amprentei digitale utilizând datele de adâncime suplimentare colectate.

Un senzor optic de amprente funcționează la fel ca o cameră digitală, deoarece captează o imagine bidimensională a amprentei digitale. Precizia tinde să scadă dacă degetul scanat este prea umed, uscat sau murdar. Luminile exterioare pot împiedica performanțele sale. Samsung a planificat implementarea senzorilor optici de amprente pentru Galaxy S8 în 2017, dar tehnologia de scanare pe ecran nu a fost la nivelul așteptările companiei în acel moment.

Acest lucru nu înseamnă că scanerele optice sunt de jucărie, sunt deja mai mulți producători chinezi care au implementat această tehnologie. Aceasta este considerată a fi de trei ori mai ieftină decât senzorii ultrasonici, ceea ce ar explica de ce Samsung ar fi decis să meargă cu acest tip de cititor pe modelul Galaxy S10 mai ieftin.

Scanarea amprentelor digitale pe ecran va fi în centrul pieței smartphone-urilor în 2019„, a declarat Lee Dong-joo, analist al KTB Investment & Securities. El a adăugat că majoritatea producătorilor importanți de senzori de amprentă lucrează cu Samsung Display, un jucător dominant pe piața de display-uri OLED smartphone, pentru a încorpora acest senzor biometric pe ecranul OLED.

Samsung încă nu a confirmat dacă va lansa trei modele de Galaxy S10 și, cu atât mai puțin dacă toate cele trei modele vor avea un senzor de amprentă digitală. Ar fi mai bine să luați această informație cu rezerve până când vor exista dovezi concrete privind cele trei modele de Galaxy S10.

SourceSamMobile

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....