Samsung Galaxy S11+ va avea o baterie enormă de 5.000 mAh

819
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Este perioada în care zvonurile și informațiile despre seria Samsung Galaxy S11 iau tot mai mare amploare. Acum a apărut o fotografie cu bateria celui mai mare model Galaxy S11, Samsung Galaxy S11+. Conform fotografiei, bateria are o capacitate de nu mai puțin de 5.000 mAh! Este cea mai mare baterie pe care Samsung a pus-o vreodată într-un dispozitiv de top.

Așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, bateria a apărut în baza de date de la SafetyKorea din Coreea de Sud. Aceasta este o agenție care se ocupă de certificarea unor produse ce au impact asupra utilizatorilor. Pe site-ul SafetyKorea a apărut imaginea unei baterii Samsung cu numărul de model EB-BG988ABY. Oricine este familiarizat cu această numerotare știe că aceasta este bateria asociată unui telefon Samsung cu număr de model SM-G988. Recent tot aici a apărut o fotografie cu bateria de 900 mAh a lui Galaxy Fold.

SM-G988 este numărul de model al smartphone-ului Samsung Galaxy S11+

De data aceasta, spre deosebire de fotografia cu bateria lu Galaxy Fold, Rezoluția este suficient de bună pentru a putea vedea clar capacitatea acumulatorului. Bateria are o capacitate tipică de 5.000 mAh și o  capacitate nominală de 4.855 mAh. Aceasta este o baterie mare, comparabilă cu cea aflată pe Samsung Galaxy M20 lansat la începutul acestui an. O astfel de baterie este un bonus frumos oferit viitorilor utilizatori de Galaxy S11+.

Este de la distanță cea mai mare baterie pe care Samsung a pus-o într-unul dintre dispozitivele sale de top. Pentru comparație: Samsung Galaxy S10+ are o baterie de 4.100 mAh, iar Galaxy Note 10+ una cu o capacitate de 4.300 mAh. Bateria este fabricată de Samsung SDI într-o fabrică din Vietnam. Energia este necesară pentru a alimenta dispozitivul cu un imens display de 6,9 inch și o rată de refresh de 120 Hz. În mod sigur Galaxy S11+ va avea încărcare rapidă de 45W.

Rata de refresh sau rata de actualizare este de câte ori ecranul se actualizează cu noi imagini în fiecare secundă. De exemplu, o rată de actualizare de 60 Hz înseamnă că ecranul se actualizează de 60 de ori pe secundă. Rata de actualizare este exprimată în hertz (Hz).

Samsung Galaxy S11+ cu schimbări importante și în departamentul foto

Bateria nu este singura parte a modelului Galaxy S11+ care va ieși în evidență. Recent au apărut imagini ale dispozitivului, unde este vizibil un modul cu cinci camere. În plus față de o „cameră tip periscop” cu zoom optic 5x, există o cameră principală de 108 MP, un obiectiv cu unghi larg și posibil o cameră macro.

Galaxy S11 Plus va fi probabil prezentat în a doua jumătate a lunii februarie, în același timp cu celelalte modele din seria Galaxy S11. Samsung Galaxy S11+ va fi singura versiune din serie care va fi disponibilă numai cu o conectivitate 5G, conform GalaxyClub. Lansarea efectivă la vânzare va avea loc în cursul lunii martie. Încă nu cunoaștem prețurile, dar ne bazăm pe faptul că în general cel mai mare model din seriile anterioare high-end a fost cel mai scump. Sigur că nici Galaxy S11+ nu va fi ieftin. Și acest lucru înseamnă că va fi cu mult peste 1.000 de euro.