Galaxy S11 ar putea fi echipat cu un ecran de 90 sau 120 Hz

725
Sursa Foto: PhonAndroid.com

Samsung Galaxy S11 poate fi dotat cu o rată de actualizare a ecranului de 90 sau 120 Hz, spune Ice Universe. Potrivit celebrului leaker, Samsung ar putea merge pe linia lui Google, OnePlus, Asus și Xiaomi anul viitor. Mulți producători au decis să parieze pe un ecran de 90 Hz în 2019. Detaliem puțin această informație, prin intermediul site-ului PhonAndroid.

Despre Samsung Galaxy S11 nu există încă prea multe informații. Așteptat undeva prin februarie / martie 2020, smartphone-ul a fost botezat cu numele de cod intern „Picasso”. Conform unui tweet precedent postat tot de Ice Universe, Galaxy S11 ar trebui să fie un expert în domeniul fotografiei. În ceea ce privește designul, flagship-ul ar moșteni culorile „Aura” de la Galaxy Note 10.

Galaxy S11 cu o rată de actualizare de 120 Hz

Potrivit lui Ice Universe, Samsung ar putea echipa ecranul lui Galaxy S11 o rată de actualizare a ecranului de 90 sau 120 Hz. Ecranul actual aflat pe majoritatea smartphone-urilor Samsung, chiar și seria Galaxy Note 10, are o rată de actualizare de doar 60 Hz.

Iată cum sună postarea lui Ice Universe: „Conform informațiilor cunoscute, dacă S11 folosește o rată de actualizare de 90Hz / 120Hz, va fi un smartphone perfect. Procesor superior + ecran superior + design superior + camera superioară„.

În 2019, mulți producători de Android au pus pe telefoanele lor un ecran de 90 Hz. Este cazul lui OnePlus 7 Pro, gama OnePlus 7T și Google cu Pixel 4 preconizat să apară în octombrie. De asemenea, Xiaomi cu MiG 4G, smartphone compatibil cu 5G. Alte companii merg chiar mai departe propunând un ecran cu o rată de actualizare de 120 Hz. Din smartphone-urile cu ecran de 120 Hz, există mai ales terminale pentru jocuri, precum Asus Rog Phone II sau Razer Phone 2. Acest tip de ecran este într-adevăr foarte popular mai ales în rândul jucătorilor. O rată de actualizare ridicată înseamnă că numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mare. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât o secvență este mai fluidă. Ai fi un ecran ideal pe Galaxy S11.

ASUS este o companie multinațională din Taiwan, fondată în 2 aprilie 1989. Produce desktop-uri, laptop-uri, netbook-uri, telefoane mobile, routere WiFi, placi de baza, plăci grafice, unități optice de stocare, servere și tablete. Este al cincilea producător de notebook-uri la nivel mondial.

Samsung Galaxy S11 posibil să se numească Galaxy One

Vă reamintim că Samsung Galaxy S11 ar putea fi numit mai degrabă numit Galaxy One. Informația, care a putut fi citită și la noi pe site, a fost anunțată recent de Evan Blass, un alt celebru cunoscător din domeniul telefoanelor mobile. Se pare că Samsung intenționează să îmbine gama Galaxy S și Galaxy Note începând cu 2020. Gigantul tech sud-coreean ar putea lansa o gamă care combină toate caracteristicile seriei Note și S la începutul fiecărui an. Locul lăsat vacant de seria Galaxy Note ar fi ocupat de succesorii lui Samsung Galaxy Fold.