Samsung Galaxy S11 în fotografii 3D: un smartphone de excepție

1202
Sursa Foto: Phonearena.com

De-a lungul anilor, Samsung a perfecționat foarte mult design-ul smartphone-ului până a ajuns la cel actual aflat pe seria Galaxy Note 10. Acum urmează Samsung Galaxy S11. Conform informațiilor de până acum acesta va fi un smartphone cu totul special. Însă după Note 10, spre ce va merge designul lui Galaxy 11?

Designul standard al smartphone-ului pare să fi atins toate limitele, în timp ce factorul de formă pliabil pare a fi calea de urmat, chiar dacă este încă la început. În ceea ce privește telefoanele „obișnuite”, nu știm ce se mai poate face în privința marginilor curbate și a colțurilor rotunjite. Sigur va urma ascunderea camerei frontale în-display. Știm că Samsung lucrează la o soluție cu o cameră în display, dar, conform informațiilor actuale, nu va debuta pe Samsung Galaxy S11. Nu știm ce trebuie să facă Samsung în privința designului la Galaxy S11 pentru a fi deosebit de concurență.

Camere surprinzătoare pe seria Samsung Galaxy S11

Telefoanele Samsung sunt printre cele mai bune de pe piață în privința fotografiilor și înregistrărilor video. Dar, nu este un secret faptul că Samsung nu a făcut cu adevărat prea multe în ceea ce privește hardware-ului camerei în ultimii trei ani. De fapt, telefoanele Galaxy folosesc aceeași dimensiune a senzorului de cameră încă de la Samsung Galaxy S7. În tot acest timp am văzut pași uriași făcuți în domeniu pentru a face camerele de smartphone-uri mult mai capabile la nivel hardware.

Pentru Galaxy S11, Samsung se pare că lucrează la un senzor de cameră cu o rezoluție extraordinară de 108 MP. Nu numai atât, dar Samsung Galaxy S11 poate avea și o cameră foto care folosește zoom-ul tip „periscop” pentru o mărire optică de 5x. Dar rezoluțiile mari și zoom-ul optic nu mai sunt atât de impresionante în 2019, ca să nu mai vorbim de anul viitor, când se preconizează că Galaxy S11 va apărea. Deci, are Samsung ceva inovator în mânecă pentru Galaxy S11?

Conform ultimelor informații Samsung are programat să lanseze seria Galaxy S11 în a treia săptămână din februarie 2020. Mai concret, se pare că Samsung Galaxy S11 va fi lansat pe 18 februarie 2020.

NASA este o agenție independentă a guvernului SUA, fondată în 1958. Este responsabilă cu programul spațial civil, precum și cercetarea aeronautică și aerospațială. Bugetul NASA pentru anul 2018 a fost de 20,7 miliarde de dolari. Viziunea NASA este de „a îmbunătăți viața aici, a extinde viața acolo și a găsi viață dincolo”.

Samsung Galaxy S11 ar putea să vă analizeze mâncarea … și pielea

Adevărata surpriză cu departamentul foto a lui Galaxy S11 – sau chiar cu întregul telefon – ar putea fi un spectrometru încorporat. Un spectrometru este un dispozitiv care folosește lumina infraroșie pentru a analiza compoziția chimică a unui obiect. Funcționează prin sondarea obiectului cu lumină infraroșie și citește valoarea undelor de energie care se întorc înapoi pentru a determina din ce este făcut. Este o tehnologie folosită de NASA de zeci de ani pentru a determina compoziția chimică a stelelor și planetelor îndepărtate. Acum, această tehnologie Samsung a micșorat-o pentru a putea fi pusă în buzunar. Samsung a primit recent un brevet pentru încorporarea unui spectrometru într-un dispozitiv mobil.

Dar la ce este bun un spectrometru într-un telefon? Ei bine, ar putea avea multe utilizări potențiale, printre care se numără și urmărirea sănătății. De exemplu, ai putea să-l îndrepți către o bucată de fruct și să obții informații despre valorile sale nutritive. Puteți determina, de asemenea, conținutul de alcool dintr-un pahar cu vin. O altă utilizare ar putea fi o aplicație de îngrijire a pielii care poate citi umiditatea și conținutul de ulei al pielii. În acest fel se pot oferi analize în timp real și sfaturi despre cum să aveți mai multă grijă de pielea dvs.

Margini laterale mai înguste și o gaură pentru selfie mai mică

Samsung lucrează la o altă soluție pentru camera frontală. Samsung Galaxy S11 aproape sigur va avea un ecran Infinity-O, la fel ca seria Galaxy Note 10 și Galaxy S10. Cu toate acestea, de această dată, deschiderea pentru camera selfie va fi mai mică decât pe Galaxy S10 și centrată asemănător cu cea aflată pe Galaxy Note 10.

În ceea ce privește marginile, probabil că se vor subția. Conform PhoneArena, sunt zvonuri că Samsung intenționează să curbeze mai mult părțile laterale ale ecranului la Galaxy S11. Aceasta este o metodă de a crea margini aparent mai subțiri, deși nu suntem siguri dacă acest lucru îl va face Samsung. În trecut au existat telefoane Samsung cu ecrane extrem de curbate, iar compania pare să se fi îndepărtat de acest design din mai multe motive. În primul rând pentru că marginile mai curbate pe lateral ar putea interfera cu utilizarea normală de zi cu zi a dispozitivului.

Deocamdată nu avem nicio informație despre ce culori pot fi disponibile pe telefoanele Galaxy S11 la lansare. Modelele seriei Galaxy S10 și Note 10 au venit în culori destul de drăguțe. Avem speranțe că Samsung Galaxy S11 va urma acest exemplul cu un curcubeu de diferite opțiuni de culoare.