Samsung Galaxy S11, au apărut opțiunile de culoare

1113
Sursa Foto: via t3.com

Aproape toți marii producătorii de smartphone-uri și-au lansat deja dispozitivele emblematice pentru 2019. Acum toți ochii sunt ațintiți pe următoarea recoltă de smartphone-urilor premium. Gigantul tech Samsung, care a introdus în acest an mai multe smartphone-uri high-end, este de așteptat să introducă noua sa serie Galaxy S11 cândva în februarie anul viitor.

În timp ce despre specificațiile cheie ale viitoarelor telefoane din seria Galaxy S11 au apărut până acum mai multe detalii, nu am aflat nimic despre culori. Până acum! Prin intermediul colegilor noștri de la site-ul indian MySmartPrice, vă prezentăm și nuanțele în care va fi disponibilă seria Galaxy S11.

Samsung Galaxy S11 va fi disponibil în negru, gri și albastru

Conform informațiilor, standardul Samsung Galaxy S11 va fi oferit în opțiuni de culoare negru, gri și albastru. Pe de altă parte, cel mai accesibil model din serie, Galaxy S11e, va veni în nuanțe de albastru, gri și roz. Cel puțin despre aceste culori avem confirmarea. Cu toate acestea, aproape sigur vor fi disponibile mai multe opțiuni de culoare.

Alături de Galaxy S11 și S11e, putem confirma și trei opțiuni de culoare pentru noile Samsung Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite. Galaxy S10 Lite va fi disponibil în negru, albastru și alb, în timp ce Galaxy Note 10 Lite va fi oferit în roșu, argintiu (eventual Aura Silver) și o nuanță de negru.

În 1910, inventatorul și omul de afaceri suedez Lars Magnus Ericsson, pune în practică conceptul de telefonie mobilă instalându-și un astfel de dispozitiv în mașina sa. Prin intermediul unei antene reușește să se conecteze cu rețeaua de telefonie națională. Lars Magnus Ericsson a fondat compania suedeză Ericsson, care continuă să opereze astăzi.

De asemenea, compania Samsung lucrează la un nou set wireless Galaxy Buds. Acesta are numărul de model SM-R175. Conform aceleași surse noile căști Samsung Galaxy Buds vor fi disponibile în patru culori: albastru, roz, negru și alb. Cu excepția numărului modelului și a opțiunilor de culoare, momentan nu există nici o informație suplimentară despre viitorul set Galaxy Buds. Este posibil ca noile căști wireless Galaxy Buds să fie lansate alături de seria Galaxy S11 la începutul anului viitor.

Se pare că seria Galaxy S11 vine cu mai multe upgrade-uri semnificative în comparație cu Galaxy S10, în special în departamentul foto. Pe lângă o cameră principală de 108 MP, seria S11 este de așteptat să ofere performanțe îmbunătățite, precum și o durată de viață a bateriei mult mai lungă.