Galaxy S20, acces gratuit în excluxivitate timp de trei luni la Flipboard TV

638
Sursa Foto: SamMobile.com

Odată cu lansarea seriei Galaxy S20, serviciul video premium al Flipboard, Flipboard TV, este disponibil gratuit pentru aceasta. Serviciul costă 3 dolari pe lună, dar acum este disponibil în exclusivitate și gratuit pentru utilizatorii de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra din SUA timp de trei luni.

Samsung a prezentat o grămadă de noi  smartphone-uri high-end luna trecută. Compania a lucrat îndeaproape cu mărci precum Google, Microsoft, Netflix și Spotify pentru unele integrări de software unice pentru  Galaxy S20, Galaxy Z Flip și Samsung Galaxy Buds+. Acum, Flipboard a anunțat că își lansează serviciul video plătit, care va fi deocamdată exclusiv pentru seria Galaxy S20. Flipboard TV va fi inițial disponibil doar în SUA.

Posibil ca Flipboard TV să fie disponibil gratuit și pe alte piețe

Flipboard TV este un nou serviciu video integrat în aplicația Flipboard. Acesta aduce conținut video produs profesional de la creatori cunoscuți și populari și mai mulți editori media, într-o varietate de teme. Sunt subiecte despre afaceri, divertisment, modă, știri, politică, tehnologie și multe altele.

Noul serviciu video al Flipboard are diverse videoclipuri cu referire la posibilități de afaceri de la Barron, Bloomberg, Market Watch, The Wall Street Journal, printre altele. În același timp, conținutul de divertisment provine de la de la Rolling Stones, US Weekly și Variety. De asemenea, oferă acces la știrile TV locale din Statele Unite de la KCCI, KCRA și WESH. Canalul Politics primește conținut de la The Recount și altele surese cunoscute publicului.

Flipboard este o aplicație de mesagerie pentru Android, iOS și Windows. Aplicația utilizatorilor de a selecta conținut de pe social media și alte site-uri web care s-au asociat cu Flipboard. Compania are sediul central în Palo Alto, California. Flipboard TV este un serviciu video disponibil de la Flipboard.

Flipboard TV va avea peste 100 de editori la lansare, ceea ce coincide cu lansarea seriei Galaxy S20. Inițial, Flipboard TV va fi disponibil gratuit exclusiv pe Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Apoi va costa 2,99 dolari pe lună după perioada gratuită de trei luni.