Acasă Stiri Samsung Galaxy S20 Enterprise Edition 5G a fost lansat în Germania

Samsung Galaxy S20 Enterprise Edition 5G a fost lansat în Germania

Samsung își extinde portofoliul de dispozitive mobile pentru clienții de afaceri. Acum a lansat Galaxy S20 și S20+ 5G Enterprise Edition (EE). Datorită procesoarelor puternice, a unei baterii de lungă durată și Samsung DeX, ultima generație de smartphone-uri poate funcționa și mai bine în afara biroului.

Este din ce în ce mai important să lucrezi productiv oricând, oriunde. Aceasta crește importanța smartphone-urilor fiabile, mai rapide și mai sigure pentru utilizarea în afaceri. „Companiile au cerințe speciale în ceea ce privește performanța, serviciul și asistența pentru dispozitivele mobile. Cu Samsung Galaxy S20 și S20+ 5G Enterprise Edition, oferim acum dispozitive și mai puternice, combinate cu un pachet de soluții cuprinzătoare. Enterprise Edition combină gestionarea centrală a dispozitivului cu o protecție completă de la Samsung Knox”. A spus Sascha Lekic, directorul IM B2B la Samsung Electronics GmbH, conform NewsSamsung.

Tarife ridicate de transfer datorită 5G și Wi-Fi 6

Galaxy S20+ 5G EE este primul smartphone de afaceri Samsung din Germania care acceptă a cincea generație a standardului wireless. Noua tehnologie permite transferul datelor la viteze extrem de mari. Chiar dacă 5G nu este încă disponibil la nivel național în Germania, noile smartphone-uri deschid noi posibilități de lucru mobil. Fișierele mari pot fi partajate și descărcate la viteză mare și conferințe video pot avea loc și în afara biroului.

Atât Samsung Galaxy S20+ 5G EE, cât și Galaxy S20 EE acceptă și Wi-Fi 6. Aceasta permite o conexiune rapidă la internet și o securitate ridicată. Fie la birou, fie în zone publice cu trafic mare, cum ar fi aeroporturi, Wi-Fi 6 asigură o conexiune stabilă cu latență scăzută.

Wi-Fi 6 este cea mai nouă versiune pentru transmisii de rețea wireless. Wi-Fi 6 oferă viteze cu aproximativ 30% mai rapide decât Wi-Fi 5, cu viteze teoretice de transfer maxim până la aproximativ 10 Gbps. Wi-Fi înseamnă Wireless Fidelity.

Dispozitivele din seria Samsung Galaxy S20 EE nu sunt doar inteligente dar se poate lucra cu ele atât la birou cât și acasă. Cu funcția Samsung DeX integrată și un adaptor multiport Samsung sau un cablu USB-C la HDMI, smartphone-urile pot fi utilizate cuplate cu un monitor, mouse și tastatură. Multe aplicații precum Microsoft Office, Google Chrome sau Adobe Photoshop sunt optimizate pentru a fi utilizate pe un ecran mare. În acest fel smartphone-urile Samsung pot să creeze un spațiu de lucru complet.

Aplicațiile OneDrive, Outlook și Office Mobile de la Microsoft sunt deja integrate în seria Galaxy S20. În plus, „Link to Windows” din bara de setări rapide asigură o conexiune perfectă la sistemele Windows. Aceasta înseamnă că datele pot fi apelate rapid și că apelurile primite pot fi primite de la computer.

Telefoane Enterprise Edition pentru clienții cu cele mai mari cerințe de securitate

Cu cât datele și aplicațiile sunt mai sensibile pe dispozitivele mobile, cu atât este mai important să le protejăm împotriva accesului neautorizat. De la accesul prin e-mail și plățile online până la înlocuirea digitală a parolelor și a controalelor de identificare, dispozitivele inteligente oferă tot mai multe aplicații care fac obiectul unor standarde stricte de securitate. Samsung stochează date confidențiale și criptografice separat de suporturile de stocare mobile obișnuite, într-un element securizat încorporat (eSE). De exemplu, codurile PIN, parolele și accesul la criptocurrency sunt stocate într-un seif care este special protejat împotriva manipulării.

Platforma de securitate Samsung Knox oferă protecție acestor dispozitive. Samsung Knox este integrat atât în hardware cât și software și oferă protecție activă pe mai multe niveluri de la prima pornire. În acest fel, informațiile pot fi partajate în siguranță cu colegii și clienții – la birou sau din mers. Quick Share funcționează chiar și fără o conexiune de rețea cu până la cinci colegi din apropiere.

Odată cu Enterprise Edition, Samsung oferă un pachet complet pentru clienții de afaceri care asigură buna funcționare a dispozitivelor mobile și eliberează departamentele IT ale activității administrative. Cu Knox Configure și Knox E-FOTA toate dispozitivele unei companii pot fi configurate, controlate și actualizate central. Enterprise Edition se caracterizează, de asemenea, prin actualizări periodice de securitate pe o perioadă de patru ani și disponibilitate garantată pe piață timp de doi ani.

Prețul pentru Galaxy S20 EE este de 909 euro și pentru Galaxy S20+ 5G EE de 1.109 euro. Smartphone-urile sunt acum disponibile în Germania la comercianții de retail și de la partenerii de telefonie mobilă autorizați.

Stiri

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...

Vânzările de televizoare au crescut în Q3 2020 pe fondul pandemiei

Se așteaptă ca piața mondială de televizoare să se extindă în al treilea trimestru al anului 2020. Informați vine de la compania...

Urmăriți TV gratuit pe telefonul Galaxy cu noua aplicație Samsung TV Plus

Samsung a anunțat că aduce aplicația Samsung TV Plus pe smartphone-urile Galaxy. Este un serviciu care anterior a fost disponibil doar pe...

Samsung Pay: achiziții de mare valoare fără cod PIN în Australia

Samsung este mereu preocupat și de sistemul său de plată Samsung Pay. Acesta este extins permanent și primește noi funcții. Recent compania...

Samsung a lansat monitorul Odyssey G7 T1 Faker Edition în Coreea

Samsung și-a prezentat seria de monitoare de jocuri Odyssey la începutul acestui an la CES 2020. Gama a constat din monitoarele Odyssey...

Samsung a lansat SSD 980 PRO pentru gaming și aplicații high-end

Samsung Electronics a lansat ieri primul SSD PCIe 4.0 NVMe (SSD) al companiei – Samsung SSD 980 PRO. Noul 980 PRO este...