Samsung a lansat oficial în România noua serie Galaxy S20

671
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics România anunță lansarea comercială a seriei Galaxy S20, formată din trei smartphone-uri: Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra. Toate vor putea fi achiziționate din magazinele fizice Samsung și de pe site-ul samsung.com/ro, precum și din magazinele partenerilor.

Telefoanele din seria S20 schimbă fundamental modul în care surprindem și împărtășim cu ceilalți felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificații de care au nevoie utilizatorii și le oferă cea mai bună experiență mobilă. Aș aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată de un smartphone”. A spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.

Seria Samsung Galaxy S20 cu cea mai bună cameră de pe piață

Telefoanele din seria S20 se adresează acelor utilizatori care își doresc tot ceea ce este mai bun pe un singur telefon. Aceste smartphone-uri au cea mai bună cameră, cel mai bun display, cel mai bun software și cea mai bună baterie.

Noua serie a companiei Samsung vine cu un sistem de camere complet nou, bazat pe AI, cu cea mai performantă cameră foto de pe piață. S20 şi S20+ au o cameră de 64MP, iar Samsung Galaxy S20 Ultra are o cameră de 108MP.

Noile rețele 5G vor marca următoarea generație de telefoane mobile și Samsung știe acest lucru. Astfel fiecare dispozitiv din seria S20 vine echipat cu cea mai recentă tenhnologie 5G. S20+ și S20 Ultra suportă atât sub-6 cât și mmWave, iar S20 suportă sub-6 mmWave). Toate cele trei modele vor fi comercializate în versiuni cu 4G sau 5G.

Samsung investește în mod constant în securitate, motiv pentru care cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de companie, care protejează întreg dispozitivul, de la cip până la software.

În funcţie de versiune, preţurile pentru Samsung Galaxy S20 Ultra se situează între 1.350 şi 1.550€. Preţurile pentru S20 încep de la 900€ (4G) iar versiunea de bază a lui S20+ (5G) are un preț de 1.100 de euro. Telefoanele din seria S20 sunt disponibile de astăzi pe samsung.com/ro și la parteneri în următoarele variante de culori:

  • Samsung Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White
  • Samsung Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White
  • Samsung Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black