Galaxy S20 FE 5G certificat de TENAA, lansarea este tot mai aproape

634
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung se pregătește pentru lansarea smartphone-ului său Samsung Galaxy S20 FE. Recent specificațiile complete și fotografii cu noul smartphone au apărut pe internet, astfel avem o idee despre ce primim. Acuma fost identificat Galaxy S20 FE (Fan Edition) pe site-ul web al autorității de certificare TENAA.

Apariția pe site-ul din China confirmă unele dintre specificațiile scurse anterior. De asemenea, sugerează că data de lansare a  Samsung Galaxy S20 FE ar putea să nu fie prea departe. După cum se vede în imaginile TENAA, Samsung Galaxy S20 Fan Edition (cu numărul de model SM-G7810) va fi un smartphone 5G.

Galaxy S20 FE cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare

Smartphone-ul Samsung va avea un ecran de 6,5 inch (cel mai probabil unul Super AMOLED). În plus, dispozitivul va avea o baterie de 4.500 mAh. Numărul de model, capacitatea bateriei și diagonala ecranului sunt confirmate de TENAA și corespund cu informațiile anterioare. În afară de ceea ce am menționat mai sus, certificarea TENAA ne oferă și dimensiunile dispozitivului – 159,8 × 74,5 × 8,4 mm.

Conform scurgerilor anterioare, Samsung Galaxy S20 Fan Edition (sau Samsung Galaxy S20 FE) va fi lansat în două variante – una cu capacitate 4G și cealaltă cu 5G. Varianta 4G este alimentată de Snapdragon 865 în SUA și de Exynos 990 în alte părți. Modelul 5G va avea același procesor Qualcomm Snapdragon pe toate piețele. Procesorul este cuplat cu 6 GB RAM și 128 GB memorie internă.

MySmartPrice este un site fondat în 2010. Este o platformă de comparare a prețurilor care permite găsirea cel mai bun preț, precum și oferte de la toate magazinele majore de comerț electronic din India. Are peste patru milioane de accesări lunar.

În ceea ce privește camerele, conform MySmartPrice, S20 FE va avea o configurație triple-camera la spate. Este compusă dintr-o cameră principală de 12 MP, una ultra-wide de 12 MP și un teleobiectiv de 8 MP cu zoom optic de 3x. În partea din față, dispozitivul are un shooter de 32 MP.

Deocamdată, aceasta sunt cam toate informațiile pe care o avem despre Samsung Galaxy S20 FE. Fiind aproape de lansare sigur vor apărea mai multe informații în zilele următoare. Samsung estimează că noul smartphone va avea cel puțin atâta succes cât au Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite.