Galaxy S20 FE și Galaxy Z Flip/Fold 3 primesc actualizarea din martie

270
Samsung Galaxy S20 FE
Sursa Foto: via gizmochina.com

Actualizarea din martie continuă să ruleze constant, tot mai multe telefoane și tablete primind cel mai recent patch. Acum noua actualizarea a fost lansată pentru Galaxy S20 FE și pentru Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Actualizarea se ocupă în primul rând de securitatea acestor telefoane, dar mai reglează și unele mici probleme pe care de cele mai multe ori nu le observăm.

Urmând modelul familiar, cel mai recent patch de securitate a fost lansat deja pentru seria Samsung Galaxy S20. Acum este rândul modelului Fan Edition din această serie, după ce ieri am scris despre lansarea actualizării din martie pentru Galaxy S21 FE. Chiar dacă a trecut ceva timp de la lansarea Galaxy S20 FE (septembrie 2020) și a lui Galayy S21 FE (ianuarie 2022), ambele modele sunt extrem de apreciate de utilizatori.

Actualizarea din martie pentru Galaxy S20 FE, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

Acum actualizarea de securitate din martie este disponibilă pe Samsung Galaxy S20 FE 5G. Are versiunea de firmware G781BXXS4HWC2 și nu face mare lucru, dar instalează cel mai recent patch. Acest lucru aduce mai multe remedieri la sistemul Android și 23 la interfața și aplicațiile Samsung One UI, potrivit GalaxyClub. Aceste îmbunătățiri sunt în principal pentru conexiunea Bluetooth, aplicația Telefon, temele Galaxy și tastatura Samsung.

Actualizarea este disponibilă inițial pe varianta 5G a Galaxy S20 FE cu numărul de model SM-G781B. Dacă ai una dintre variantele 4G (cu numerele de model SM-G780F, SM-G780G) trebuie să ai răbdare, dar și pentru acestea noua actualizarea poate veni în orice moment.

Numerele de model sunt unice pentru fiecare unitate vândută și sunt foarte importante dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați accesorii. În cutia dispozitivelor vândute și în manualul de utilizare găsiți numărul de model.

Pe de altă parte și Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 primesc actualizarea din martie. În ambele cazuri noua actualizarea de securitate rezolvă aceleași probleme. Aceste pliabile vor primi versiunile de firmware F711BXXS4EWB5 și, respectiv, F926BXXS3EWB5. Din nou, actualizarea aduce doar patch-ul din martie, inclusiv îmbunătățirile de securitate menționate mai sus.

Actualizarea pentru telefoanele pliabile Samsung din 2021 este disponibilă în toată Europa, inclusiv în România. Trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă, dacă nu ați primit-o deja. Dacă nu ați primit notificarea puteți verifica manual prin Setări -> Actualizare Software -> Descărcați și instalați. Este posibil să fie acolo. Dacă nu este, încercați ceva mai târziu.