Galaxy S20 FE și Galaxy Z Flip 3 primesc actualizarea din luna mai

303
Galaxy S20 FE si Galaxy Z Flip 3 primesc actualizarea din luna mai
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Pentru Galaxy S20 FE și Galaxy Z Flip 3 de la Samsung, actualizarea din mai este acum lansată în mai multe țări din Europa. Ambele telefoane vor primi cel mai recent patch de securitate de la bucătăriile Google și Samsung.

Actualizarea de securitate din luna mai este în prezent gata de instalare pentru Samsung Galaxy S20 FE 5G (SM-G781B) și pentru Samsung S20 FE 4G cu procesor Snapdragon (SM-G780G). Versiunile de firmware G781BXXS4FVD9 și respectiv G780GXXS3CVD7 aduc noul patch de securitate pe dispozitive.

La bord sunt aproximativ 33 de remedieri minore și majore pentru sistemul de operare Android și 18 pentru software-ul propriu al Samsung. Printre altele, potrivit Galaxy Club, securitatea Temelor Galaxy și a widget-ului Meteo este îmbunătățită.

Actualizarea din mai lansată pentru Galaxy S20 FE și Flip 3

Actualizarea este acum disponibilă OTA pentru cele două modele, atât pentru cele libere de rețea cât și pentru cele blocate în rețea. Pentru Samsung Galaxy S20 FE, cum am scris mai sus, actualizarea a fost lansată pentru ambele variante – 4G și 5G. Dar mai trebuie un asterisc aici! Utilizatorii modelului Samsung Galaxy S20 FE 4G cu procesor Exynos (SM-G780F) – trebuie să mai aibă puțină răbdare.

Samsung a lansat primul său procesor Exynos – S5PC110 (Exynos 3 Single) cu telefonul Samsung Galaxy S în 2010. Exynos provine din limba greacă, este o combinație a cuvintelor exypnos (inteligență) și prasinos (verde) – inteligență verde.

Și apoi este cel mai popular telefon pliabil de la Samsung: Galaxy Z Flip 3. Pentru dispozitiv, există o descărcare de aproape 250MB care conține versiunea de firmware F711BXXS2CVD2. Și aici găsim același patch, cu aceleași îmbunătățiri pentru securitatea telefonului flip. Alte modificări vizibile și/sau funcționale nu sunt incluse – la fel ca în cazul actualizării pentru S20 FE. Actualizarea este disponibilă pentru toate variantele de dispozitiv vândute în majoritatea țărilor din Europa.

Indiferent dacă aveți Galaxy S20 FE sau Galaxy Z Flip 3, veți primi automat o notificare când actualizarea a sosit. Desigur, puteți verifica și manual dacă nu aveți răbdare, prin Setări -> Actualizare software. Dacă actualizarea este acolo apăsați Descărcare și instalare.