Samsung Galaxy S20 FE primește actualizarea stabilă One UI 3.0

672
Samsung Galaxy S20 FE
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung a făcut o treabă excelentă cu lansarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 pe dispozitivele sale în ultimul timp. Seria Galaxy S20 a fost prima din portofoliul companiei care a primit actualizarea. A fost urmată de seria Galaxy Note 20 în urmă cu doar câteva zile. Acum actualizarea a fost lansată pentru Samsung Galaxy S20 FE.

Lansarea actualizării stabile One UI 3.0 pentru Galaxy S20 FE acum este destul de surprinzătoare. Excelentul smartphone Samsung era programat să primească și actualizarea la începutul anului viitor. În aceeași situație a fost și seria Galaxy Note 20, tot în ianuarie 2021 trebuia să primească actualizarea.

Interfața One UI 3.0 stabilă pe Samsung Galaxy S20 FE

Potrivit colegilor noștri de la XDA-Developers, unii utilizatori de Galaxy S20 FE din Rusia au început să primească notificări OTA pentru actualizarea la One UI 3.0. Actualizarea (versiunea firmware G780FXXU1BTL1) vine cu toate funcțiile noi introduse în Android 11. Aduce, de asemenea și patch-ul de securitate Android pentru decembrie 2020.

Actualizarea Samsung Galaxy S20 FE include, de asemenea, mai multe modificări ale interfeței de utilizare, actualizări pentru aplicațiile stoc Samsung și îmbunătățiri pentru bunăstarea digitală și controalele parentale. Deși Samsung nu a trimis încă un jurnal de schimbări la ce ne putem aștepta de la această actualizare a lui Galaxy S20 FE la One UI 3.0, puteți consulta articolul nostru din iLoveSamsung pentru a vedea o prezentare generală a tuturor noutăților din ultima versiune One UI 3.0.

Rusia este cea mai întinsă țară din lume. Este două ori mai mare decât Canada, a doua țări ca întindere din lume. Limba rusă este a cea mai folosită pe Internet după limba engleză. În 1867, Rusia a vândut Statelor Unite teritoriul Alaska pentru suma de 7,2 milioane de dolari.

În cazul în care vă aflați în regiune și nu ați primit încă notificarea de actualizare, o puteți verifica accesând secțiunea Actualizare software din setările dispozitivului. Apropo, Galaxy S20 Fan Edition este printre cele mai bine vândute telefoane Samsung din SUA. Este demn de remarcat faptul că actualizarea se lansează în prezent doar pentru utilizatorii din Rusia.

Cel puțin momentan nu avem informații cu privire la o lansare mai largă. Cu toate acestea, având în vedere tendințele recente, Samsung ar putea lansa actualizarea în alte regiuni în următoarele zile.