Samsung Galaxy S20, S20+ & S20 Ultra disponibile acum și în alb

1052
Sursa Foto: via winfuture.de

Cu acestă culoare Samsung a răspuns aparent criticilor clienților cu privire la colorarea ultimelor sale flagship-uri. Prin urmare, compania coreeană oferă acum seria Galaxy S20 în noua culoare „Cloud White” – adică în alb. Toate cele trei vedete, Galaxy S20, Galaxy S20+ și Samsung Galaxy S20 Ultra vor fi disponibile și în Cloud White.

Până acum cele trei smartphone-uri care compun seria Galaxy S20 au fost disponibile în: S20 în gri și negru; S20+ în negru, gri, albastru și roșu; Galaxy S20 Ultra în gri și negru. Aceste culori au avut diferite variații de nuanțe cum ar fi Cosmic gri sau negru sau Aura Red sau Cloud Blue. Acum, sucursala germană a grupului sud-coreean, la fel ca și alte reprezentanțe din diferite țări, au început să vândă actualele smartphone-uri de top și în alb.

Toate caracteristicile și specificațiile rămân la fel, se schimbă doar vopseaua

Momentan modelele din seria S20, Galaxy S20 și Galaxy S20+ pot fi deja comandate în noua variantă albă prin intermediul magazinului online austriac Samsung. Deocamdată doar variantele compatibile 5G sunt disponibile în noua culoare Cloud White. În Germania, noua versiune de culoare este deja menționată în magazin, dar nu poate fi comandată încă. Culoarea Cloud White nu era disponibilă nici pe site-ul Samsung România la momentul scrierii acestui articol.

Același lucru este valabil și pentru Galaxy S20 Ultra Cloud White, cel puțin în Germania, conform WinFuture. Modelul de top S20 Ultra este disponibil doar în imaginile de marketing. Același lucru este valabil și pentru site-ul Samsung România. În afară de noua culoare, nimic din exterior și nici din interior nu se va schimba la modelele seriei Galaxy S20 ce vor fi disponibile în Cloud White.

Albul, alături de negru nu sunt considerate culori, sunt non-culori! Albul simbolizează puritatea, inocența, splendoarea, optimismul, sinceritatea și adevărul. Albul este considerat luxul prin simplitate. În China albul este considerat culoarea de doliu.

Se pare că Samsung a început deja să scadă prețurile pentru seria Galaxy S20, cel puțin în Germania. De exemplu, actualele smartphone-uri Samsung de ultimă generație au început în februarie la prețuri de la 900 mergând până la 1.350 de euro. În prezent, prețurile sunt de 770, 850 și 1.150 de euro pentru cele mai ieftine versiuni de Galaxy S20, Galaxy 20+ și Galaxy S20 Ultra.