Samsung Galaxy S20 se va vinde mai puțin decât Galaxy S10

1462
Sursa Foto: hdblog.it

Seria Galaxy S20 este deja pe piață și prin prisma specificațiilor este foarte tentantă pentru oricine dorește un smartphone. Există modelul de bază, Galaxy S20, fratele mai mare S20+ și apoi șeful lor suprem Samsung Galaxy S20 Ultra. Acesta nu numai că iese în evidență prin dimensiunile sale mai mari, dar se remarcă și printr-un un sector fotografic excelent.

Totul pare a fi deosebit de interesant pentru Samsung și pentru potențialii cumpărători. Dar nu toată lumea este de acord cu acest lucru. Cunoscutul analist de la TF International Securities, Ming-Chi Kuo, a prezis că vânzările seriei S20 vor scădea în comparație cu cele ale generației anterioare Galaxy S10.

Seria Galaxy S20 se va vinde în număr de aproximativ 32 milioane de bucăți

Cea mai mare diferență în comparație cu Galaxy S10 și variantele sale constă în faptul că, pentru aceleași dispozitive, cel de-al treilea membru nu are și o opțiune mai mică și mai ieftină. Este evident vorba despre Samsung Galaxy S10e, un excelent, smartphone prin prisma raportului specificații / preț. Dimpotrivă seria Galaxy S20 are cea mai mică variantă mai mare, decât Galaxy S10e dar și mai scumpă.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo citat de HDBlog, inovația adusă de seria Galaxy S20 este camera de 108MP cu zoom telescopic, Dar, potrivit lui Kuo, aceasta nu schimbă suficient experiența și percepția pe care utilizatorul o are despre produs. Estimările analistului TF International Securities sunt de 32 de milioane de unități vândute din seria Galaxy S20. Suma ar reprezenta o scădere semnificativă comparativ cu seria Samsung Galaxy S10. Această serie care a înregistrat vânzări între 36 și 38 de milioane de bucăți.

TF International Securities Group Limited este co companie fondată în 2016 și are sediul în Hong Kong. Oferă servicii de gestionare a investițiilor, acțiuni, obligațiuni, contracte futures, capitaluri proprii, investiții imobiliare și alte servicii conexe. TF International Securities Group servește clienți din întreaga lume.

Samsung a dezvăluit când a lansat seria S20 că va face o reducere de preț pentru generația anterioară, pe lângă faptul că modelele S10 va primi unele dintre caracteristicile software care sosesc cu noile dispozitive. Probabil în acest fel vânzările suplimentare de S10 vor compensa numărul mai mic de bucăți vândute din S20. Sigur Samsung a făcut și-a făcut deja calcule în acest sens. Faptul că diferența dintre cele două generații nu va fi atât de clară și evidentă în ochii consumatorilor, încât să justifice o investiție mai mare pentru achiziționarea celei mai recente versiuni, face de fapt seria Galaxy S10 să fie încă actuală și dorită.

Counterpoint Research estimează vânzări mai mari 40 de milioane din seria S20

Cu toate acestea, observațiile lui Ming-Chi Kuo nu sunt împărtășite de toată lumea. De fapt, în urmă cu puțin timp am scris despre estimările companiei de studiu de piață Counterpoint Research. Aceasta a pronosticat că, dimpotrivă, inovațiile introduse de gama S20, pe lângă existența noii opțiuni Ultra și a altor îmbunătățiri introduse ar trebui să ducă la vânzări de peste 40 de milioane de unități. Aceasta este mai mult decât cele totalizate în primul an de la lansarea seriei Galaxy S10, Galaxy S9 și chiar Galaxy S8. Seria Samsung Galaxy S8 din punct de vedere al designului a fost unul dintre cele mai importante dispozitive ale întregii dinastii Galaxy, dictând liniile directoare pentru viitoarele modele din seria S.