Galaxy S21 poate fi cel mai accesibil flagship de la Samsung până acum

494
Galaxy S21 poate fi cel mai accesibil flagship de la Samsung pana acum
Sursa Foto: via androidcommunity.com

În mai puțin de două săptămâni vom face cunoștință noua serie Galaxy S21. Samsung urmează să anunțe pe Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra. Trio-ul a fost un subiect preferat de toată lumea și ne putem aștepta ca mai multe informații să fie dezvăluite în următoarele câteva zile până la data oficială de lansare. O mulțime de detalii au fost deja publicate, chiar și presupusele prețuri, dar nimic oficial deocamdată.

La început de an nou tocmai am aflat că telefoanele Samsung Galaxy S21 de ultimă generație pot fi mai ieftine în comparație cu modelele anterioare. Modelul Galaxy S21 poate costa aproximativ 980.000 milioane won, preț care este în jur de 900$. Sigur că nici acest preț nu este unul oficial, dar probabil este foarte aproape de realitate, informația venind din Coreea.

Un preț de 899$ ar face pe Galaxy S21 cel mai ieftin din seria Galaxy S de la Galaxy S7. Samsung Galaxy S7 a fost lansat acum patru ani la un preț 836.000 de won, puțin peste 750 $. Nu contabilizăm aici variantele Lite, FE ale seriei Galaxy S. Este posibil ca seria Galaxy S să-și fi atins plafonul maxim de preț odată cu generația 2020.

Modelul Galaxy S21 cel mai ieftin flagship de până acum

Dacă modelul obișnuit de Galaxy S21 va scădea la 900$, va însemna că și celelalte variante superioare ar putea fi mai ieftine. O diferență de la 50 la 100$ contează. Trebuie să specificăm că aceste prețuri sunt în Coreea și cel mai probabil în SUA. Pentru Europa de obicei sunt aceleași prețuri dar în euro.

Anterior am aflat că prețurile vor fi la Galaxy S21 de 879€, la S21+ de 1.079€ iar la S21 Ultra de 1.399€. Și prețurile publicate de AndroidComunity sunt aproape la fel. În SUA erau date ca prețuri de 899$ pentru Galaxy S21, 1.099$ pentru S21+ și 1.299$ pentru Ultra. Cam acestea ar trebui să fie prețurile de vânzare pentru cele  trei telefoane din seria S21. Sigur în măsura în care Samsung nu decide altceva!

AndroidComunity este un site fondat în 2008 și are sediul în Scottsdale, Arizona, SUA. Este centrat pe lumea în evoluție rapidă a dispozitivelor mobile. Este o importantă sursă de știri despre smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, aplicații și jocuri.

Samsung vine de obicei cu versiuni mai accesibile de Galaxy S după ce a lansat modele Lite și FE (Fan Edition). Decizia de a reduce prețul la modelul Galaxy S21 la (~900$) poate să fie o strategie de business Samsung. Se poate face și prin simpla înlocuire a unor componente. Știm deja de capacul spate din plastic (Glasstic) și de ecranele plate pe S21 și S21+. Desigur, compania mai trebuie să fie atentă pentru a nu compromite calitatea și performanța.

S-au menționat multe despre seria Samsung Galaxy S21. Știm că va veni cu un nou design al modulului camerelor, în timp ce varianta Galaxy S20 Ultra va veni cu suport S-Pen. Rezervarea precomenzilor a început deja în Statele Unite, așa că la această oră telefoanele sunt aproape gata de lansare.